Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen igények mellett szóba állna velem normális nő?
Nálam a normális nő ilyen: nem csapodár, nincsenek extrém szexuális vágyai, nem akar hármasozni, hozzám hasonlóan minimum felsőfokú végzettséggel rendelkezik, nem vallásfanatikus, nem iszik, nem cigizek.
A felsorolt tulajdonságok szerintem nem számítanak nagy elvárásnak. Röviden is írhattam volna csak annyit, hogy értelmes nőt szeretnék.
A legrosszabb időben alakult úgy az életem, hogy megcsalt a barátnőm, hosszú évek után egyedül maradtam.
Nem akarok rögtön kapcsolatot, mert kaptam már 2 visszautasítást is, kb olyan címen hogy jól nézek ki, aranyos vagyok, de jobb lenne ha nem keresném őket többet. Ezt tudomásul vettem. 30 évesen már egyre kevesebb az esélyem.
Úgy tervezem, hogy először "barátot" keresek, akivel színházba, különböző eseményekre elmehetek párban. Mostanában sehova sem tudok kimozdulni, mert egyedül vagyok. Azért is szeretnék előbb barátkozni és megtudni mindent a másikról, mert így kötetlenül ki tudnánk egymást ismerni számonkérés nélkül. Szeretnék vele beszélgetni mindenről ami bánt, ő is elmondhatna mindent. Támasza lennék és ő is az enyém. Nem lenne rá esélye hogy visszautasítson, mert csak baráti alapon lennék jelen az életében. Elvinném olyan helyekre ahova szívesen menne, közös kirándulás, élmények.
Aztán ha így kialakul a szerelem, az csak jó dolog. Semmiképp sem lennék rámenős.
Semmi beteg szándék nincs bennem, de ha máshogy nem tudok nőkkel kapcsolatba kerülni, akkor megpróbálom így.
Csajok, ti megijednétek ilyen szándékú férfitól?
Hol olvastátok hogy diplomás vagyok?
Azért írtam minimum felsőfokú végzettséget, mert nem diplomám van, hanem felsőfokú oklevelem. Ami nem diploma....
"Nincs diplomám, de a Mensa hivatalos tesztje szerint 126 az IQ-m. "
Nekem meg van diplomám és tagja vagyok a Mensanak, és szintén csak diplomásokkal ismerkedem.
Persze, tudjuk, itt a GYK-án minden diploma nélküli okosabb, műveltebb, intelligensebb a diplomásoknál. Semmi meglepő nincs benne, rögtön előkerülnek a diploma nélküliek önfényező történetei, hogy mennyivel jobbak a diplomásoknál.
#93, értem, nem olvastad el tüzetesen hogy felsőfokú végzettség mit jelent. :)
Beégeted magad.
Te égetted be jobban magad, mivel még annyira sincs mire nagy arcnak lenned, mintha diplomás ember lennél.
Bár az is csak egy szakmai elismerés, nenm több, ezt hangsúlyoznám mégegyszer, na de így meg aztán, egyenesen taszító ez a gondolkodásmódod... de biztos lesz nő aki majd így is értékel, csak nem tudni meddig...
Talán egy kis önkritika is rád férne még, ha egyáltalán tudod, mi az.
És talán még szimpatikus is lehetnél, ha nenm lenne ekkora arcod.
Magamnak vontam le bizonyos következtetéseked rólad, a nyilatkozataid alapján, mivel nyilván másképp nem tudok, mert nem ismerjük egymást.
A szimpátiát is magamra vonatkoztattam és a hozzám egy véleményen lévőkre, akiknek szemében a túl sok elvárásaid és a téveszméid az intelligenciával kapcsolatban nem vonzóak.
Ha ezek nem lennének, sztem sikeresebb lehetnél a nők körében. Persze nem kell megfogadnod a tanácsokat,
de te kérdezted a véleményeket. Egyébként én nem ilyednék meg egy ilyen pasitól mint te, és kapcsolati hozzáállással amit leírtál a kérdésedben, azzal sincs gond sztem,inkább az értékrendszereddel és sztereotípiáiddal.
#92:
Az, hogy te csak a diplomásokat tartod magaddal egyenértékűnek, az csak azt mutatja, hogy alacsony az EQ-d, és borzasztóan sznob vagy.
Egy párkapcsolat sem a házassági levéltől lesz életre szóló, és működőképes, és az ember sem lesz sem okosabb, sem értékesebb egy diplomától.
Az sem mindegy, hogy főiskola, vagy egyetem, hogy milyen szak, hogy nappali, vagy fizetős, hogy valakit otthonról támogatnak, vagy már az egyetemi évei alatt is önfenntartó, és dolgozik.
Egy középosztálybeli család egy szem gyermekeként, folyamatos különórákra, felvételi előkészítőkre járva egy ostobácskább gyerek is simán bejut egy főiskolára, pláne fizetős szakon. Legalábbis az én időmben így volt.
Nekem már akkor is fontosabb volt, hogy pénzt keressek. Ettől még nem leszek kevesebb sem nálad, sem a hozzád hasonlóknál. Legfeljebb sajnállak az indokolatlanul nagy arcod miatt.
#97, ijednék!
Hány éves vagy? Kíváncsi lennék rá, abból sok minden kiderülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!