Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ciki 4 év után azért szakítani, mert kevés a szex?
Figyelt kérdés
30 évesek vagyunk én vagyok a férfi. Nagyon keveslem a szexet. Ezen kívül nincs bajom vele. Nem szánalmas és megvetendő, ha valaki emiatt szakít egy nővel?2019. febr. 5. 09:24
11/22 anonim válasza:
Ez nagyon alacsony libidó egy 30 éves embertől. Fogamzásgátlót szed? Ha igen próbáljatok meg másképp védekezni, egyes nőkre erős libidócsökkenést eredményez
12/22 A kérdező kommentje:
Nem szed, sose szedett. Mást szed, ami befolyásolhatja, na de ennyire?
2019. febr. 5. 10:37
13/22 anonim válasza:
Egyébként ha valamiért nem vagyok boldog, akkor sokkal kisebb a libidóm. Lehetséges, hogy valamilyen gondja van? Akár tudat alatt is zavarja valami a kapcsolatban?
Kérdezd meg tőle, hogy mitől érezné jobban magát.
14/22 anonim válasza:
Te mondtad ki: mást szed, ami befolyásolja. Igen, ennyire. Vagy kitartasz mellette, mert szereted, vagy szakítasz vele. Sőt, csak akkor maradj vele, ha kibírod megcsalás nélkül. Mivel egy szóval sem írtad, hogy szereted, kétségbe vagy esve és nem érted a problémát, szerintem szakíts nyugodtan, hadd találjon hozzá illő párt. És persze te is. Nem is szereted és a szex is kevés, nincs mit ragozni. Csak azért vele maradni, mert "amúgy nincs bajod vele" nem érdemes.
15/22 anonim válasza:
Ha szeretne, megoldana máshogy...
16/22 A kérdező kommentje:
Szerintem is.
Nem gondolhatja komolyan, hogy egy férfi leéli mellette az életét szex nélkül.
Ilyen egyszerűen nincs.
2019. febr. 5. 11:40
17/22 anonim válasza:
A kapcsolotok elejen is ennyi szex volt? Mert ha nem akkor valoszinuleg valami problemaja van a kapcsolattal, veled vagy kitudja mivel. Szerintem eloszor probalj beszelni vele, hogy megis miert csak ennyi a szex, ha pedig se te, se o nem akar a jelenlegi helyzeten valtoztatni akkor folosleges eroltetni. De komolyan, eloszor inkabb beszelned kene vele, hogy miert van ez ha a kapcsolat elejen nem ez volt.
18/22 A kérdező kommentje:
A kapcsolat elején nem éltünk együtt. Akkor heti 4-5 napot találkoztunk és mindig volt szex, kb. félévig.
Aztán egyre csökkent, de a heti 1-2 mindig megvolt. Aztán ez csökkent le nagyon az utóbb időben.
2019. febr. 5. 11:53
19/22 anonim válasza:
Ha van valami problémája,akkor dolgoznia kéne a megoldáson nem azzal védekezni,hogy hopp most ez van,fogadd el amíg csak tart.Eleinte el i nézi az ember hiszzen szereti a másikat,de ha nagyon hosszú időn át valaki azzal takarózik,az már nagyobb gond.Érdekes,hogy itt mindig az a rossz aki hiányolja a szexet és ez miatt szakít,a barátnő meg a szegény,akivel nem törődnek.
20/22 anonim válasza:
A nőnek is törődnie kell a férfival nem csak azt várni,hogy a lelkét ápolgassák,mert most ez és ez van.Persze akkor,ha valóban a gyógyszerszedés áll a háttérben.De sztem nem ez a valódi ok amùgy.(19)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!