Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire ciki hogy szűz vagyok?
Pár hónapja meg ismerkedtem egy lánnyal és elkezdtek köztünk alakulni a dolgok. Már addig jutottunk hogy az ő szobájában csókolóztunk (mellesleg nekem ez is gyors volt mert egy héten belül történt, furcsa volt) aztán jött a kérdés részéről h ugye nem vagyok szűz.. Én őszinte vagyok nem gondoltam hogy ebből valaha problémám lesz és mondtam hogy de az vagyok ő pedig csak annyit mondott h jajj ne megint és láttam hogy nem tetszik neki a dolog. Aztán el is küldött. Nagyon szarul éreztem magam meg még azóta is. Ennyire ciki, hogy szűz vagyok? Hogy még ismerkedni is ciki velem...
19/F
Nem ciki. Ne érezd szarul magad, inkább örülj, hogy még most kiderült, hogy a kisasszony egy hülye p*csa.
20L
Ne aggódj, nem veled van a baj! Ez a lány egy érzéketlen vadállat, te jóságos ég.. Elnézést az ő nevében is!
Nem ciki, hidd el, hogy egy értelmes nőszemély, aki egy kicsit is becsül téged, sosem viselkedne így. Jobb, hogy eljottél onnan, vissza se menj többé!
Nem ciki, csak egy üresfejű libát fogtál ki.
Előbb kommunikálni kéne egymással tehát megismerni a másikat, még mielőtt szobára mentek.
Köszönöm a válaszokat :)
Égy kicsit meg nyugodtam, még a kedvem is jobb lett :)
egyébként minek árulod el? mond hogy, nem.
Van egy csomó nem szűz srác is aki tök béna az ágyban.
#8 Szóval indítson hazugsággal egy kapcsolatban? És akkor hogy várja el ezek után, hogy a lány őszinte legyen vele?
Én akkor hagynám ott, ha hazudna, és nem azért mert szűz volt, hanem mert hazudott. Meg én a helyébe nem is akarnám olyan lánnyal folytatni, aki azért van velem, mert már "nem vagyok" szűz.
Szerintem sem jó hazugsággal indítani.
Ja és azt még elfelejtettem, hogy még utána elmesélte egy srácnak hogy én szűz vagyok és h már nem is tetszek neki. A srác az egyik legjobb barátom ;) csak ő ezt nem tudta. Úgy hogy mindent elmondott nekem azóta ő sincs már jóban a lánnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!