Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennyire ciki hogy szűz vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire ciki hogy szűz vagyok?

Figyelt kérdés

Pár hónapja meg ismerkedtem egy lánnyal és elkezdtek köztünk alakulni a dolgok. Már addig jutottunk hogy az ő szobájában csókolóztunk (mellesleg nekem ez is gyors volt mert egy héten belül történt, furcsa volt) aztán jött a kérdés részéről h ugye nem vagyok szűz.. Én őszinte vagyok nem gondoltam hogy ebből valaha problémám lesz és mondtam hogy de az vagyok ő pedig csak annyit mondott h jajj ne megint és láttam hogy nem tetszik neki a dolog. Aztán el is küldött. Nagyon szarul éreztem magam meg még azóta is. Ennyire ciki, hogy szűz vagyok? Hogy még ismerkedni is ciki velem...

19/F

2017. máj. 1. 09:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
83%

Pfú... kifogtál egy buta tiniribit...

Hidd el, a lányok intelligens része nem ilyen.

A normális lányoknak pont az számít ideálisnak, ha 19 évesen nem fetrengtél már csajok sorával.

A szüzesség nem "ciki", hanem egy erény.

Egy olyan dolog, amit kizárólag annak kell odaajándékoznod, akit igazán szeretsz.

Pont nem attól leszel "hűű de érett", hogy minél előbb megszabadultál tőle, hanem pont attól, hogy képes vagy jól és megfontoltan választani.

2017. máj. 1. 10:56
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2017. máj. 1. 11:57
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem ciki, szerintem a magánügyed. Nem tartozik rá igazán, nem ítélkezhet.
2017. máj. 1. 12:29
 14/16 anonim ***** válasza:

Ne törődj vele, ez csak egy buta liba.

19 évesen szűznek lenni nem gáz. Ha 26 évesen is az leszel, az a gáz.

2017. máj. 1. 13:25
 15/16 anonim ***** válasza:
Micsoda nő lehetett ez! Örülj neki, hogy nem vele kell járnod. Egy hét után már megdugatta volna magát, szép firma, nem mondom.
2017. máj. 2. 13:17
 16/16 anonim ***** válasza:

Találkozz egy olyannal aki annak ellenére hogy védekezett, már fiatal korában egy szép kis fél éves antibiotikum kúrára lett ítélve...

A két kezedet összetennéd utána hogy még ne mvoltál snekivel, és az életben ne m görcsölnél többet a szüzességen.

2017. máj. 2. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!