Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kirohadt fog? Ez gáz?
Ne haragudj, ez nagyon gáz... én is sz..r fogakat örököltem, tudom, hogy - a közhiedelemmel ellentétben - moshatja meg fogselymezheti az ember non-stop, akkor is töbkremennek. De erre van a fogorvos, könyörgöm. Én, aki olyan szinten félek tőle, h remegek, az asszisztensnek kell lefognia, hogy legalább a fejem egyhelyben maradjon, ha meglát a doki, már tudja, hogy kell az asszisztens, stb... havonta, max kéthavonta járok hozzá, mert kell! (Nem tudom, miért nem múlik a félelem, ez már más kérdés.) 26 éves vagyok, az első két fogamon korona van, kb. nincs olyan fogam, ami nem tömött vagy pótolt... de megéri, basszus fogakra szükség van, nem csak az esztétika miatt. Hogy eszel, hogy beszélsz? Hogy csókolóznál valakivel rohadt fogakkal?
Akármilyen nehéz is (van, akinek tényleg az, ez kb. olyan, mint a pókfóbia - abnormális és megmagyarázhatatlan), szedd össze magad, és menj el fogorvoshoz, már csak magad miatt is!
Soha. Ilyen fokú igénytelenségre nincs mentség. Ha a netet tudod fizetni, akkor annyira csóró nem lehetsz, össze tudtál volna spórolni a fogdokira.
Ha meg megpróbálna megcsókolni, akkor valószínű sugárban hánynèk. Gusztustalan és nagyon igénytelen.
Nekem tavaly letört a fogam, de azonnal mentem megcsináltatni. Az utcára se mernèk kimenni ha rohadnának a fogaim.
Ha megfogalmazodott a kerdes benned sztem sejted a valaszt. Tehat teged is zavar a dolog. Miert nem mesz el fogdokihoz?
Sztkban az alapellatas ingyenes,csak a korona/potlas kerul penzbe. Menj el es tetesd rendbe oket. Mert nem csak kellemetlen szajszagot hanem egyeb egeszsegugyi gondokat is okozhatnak a rossz fogak.
Nokent engem zavarna,mert a tobbiek altal emlitett igenytelenseg jutna nekem is eszembe sajnos. Legfokepp az zavarna ,hogy ennyire elhanyagoltad a kezelest. Mert arrol nem feltetlen tehet az ember,hogy romlanak a fogai. A ferjem pl.hasznal fogkoztisztito kis kefeket,fogselymet,surun mos fogat megis sargak es romlekonyak a fogai.. de epp ezert surun jar fogorvoshoz is.
Mielobb keress fel egy dokit es sok sikert a parkereseshez is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!