Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ciki 4 év után azért szakítani, mert kevés a szex?
Inkább ez, mint hogy megcsald, átverd, megalázd.
Szerintem korrekt döntés. Bár érdemes lenne beszélni vele erről. Milyen gyakran vagytok együtt? Ha ő nem kívánja gyakrabban, akkor meg kár ráerőltetni.
A szex nagyon fontos szerepet játszik egy kapcsolatban.
Sajnos a igényeink különbözek, de úgy gondolom ha minden más téren jól kiegészítitek egymást akkor kompromisszumokat kéne hoznotok a kapcsolat érdekében. A megoldás nem túl bonyolúlt, te kicsit lejjebb viszed az igényeid ő meg fejjebb. Ha pl. Te heti háromra vágysz ő meg 1re akkor megegyeutek 2ben.. Tudom hogy ezt alkalom adja de azért lehet befolyásolni..
Mindezt ne felejtsétek el hogy azért teszitek mert szeretitek a kapcsolatotok! Ha valamelyikötök nem hajlandó a kompromisszumra akkor más problémák is lehetnek.
"Ha pl. Te heti háromra vágysz ő meg 1re akkor megegyeutek 2ben"
Bár ennyi lenne, de inkább havonta, kéthavonta van valami. :(
Ráadásul én naponta is tudnám csinálni.
Próbáltad megoldani, megbeszélni vele?
Esetleg udvarolni neki, kedveskedni neki, szeretgetni, éreztetni, hogy vonzó?
Bőven tudsz tenni azért, hogy több legyen a szex. Ha minden másban jól érzed magad, akkor csak azért ne dobd el, próbálj meg javítani a dolgokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!