Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mikor a férfiak panaszkodnak a nőkre, ti magatokra ismertek?

Figyelt kérdés

Pl

Nő hazudik, életkor, vagy munkahely, lakóhely.

Vagy amikor arra panaszkodnak h a átlagos férfi csak egonövelésre kell.

Vagy h mondjuk nők pénzesebbekre mennek.

Ilyenkor érzitek kényelmetlenül magatokat?

Bűntudat, h a férfinek érzéseit megsértitek?

2019. febr. 4. 00:37
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
83%
Nem. Én mindig minden skatulyából kilógtam (többek között azért, mert nem olyan kétbitesen gondolkodok magamról, mint a legtöbb ember). Még teljesen spontán reakcióim is abszolút kiszámíthatatlanok voltak az emberek többsége számára, mivel én egy csomó olyan normát alapból, gondolkodva megkérdőjeleztem, amit az emberek többsége érinthetetlennek tart. Emiatt szívtam egész eddigi életemben. Az ilyen alkalmakkor viszont, mint ez a kérdés például, végre némi hasznát is látom ennek a kívülállásnak, hehe.
2019. febr. 4. 11:18
 22/25 anonim ***** válasza:
87%
Én ilyenkor csak felhívom a nyafogó figyelmét, hogy ne általánosítson.
2019. febr. 4. 14:32
 23/25 A kérdező kommentje:

Ezek szerintem gyakori dolgok.

Ki ne hazudott volna már a korára nézve, pár év minusz..?

Vagy ki akart csóró barátot aki mellet semmi program nincs? Ilyenkor is akinek van rá pénze az izgalamsabb.

Vagy biztos volt már sok vkinek olyan h jó volt vkinel erről arról dumálgatni, de mint pasi nem jött be.

Kérdésem az, amikor ezt általánosságban felhozzák a nőkre, akkor éreztek e bűntudatot?

Vagy nem kell?

Muszáj mindig csak azzal a férfival szóba állni aki tutira bejön külsőre?

Mert ha olyannal beszélgetsz akibek csak te jössz be akkor hamar elkezd kedveskedni, és akkor ha meg azt mondod neki h mégse, akkor úgy érzi egonövelésre használtad míg nincs jobb.

De pasik nem használják egonövelésre a nőket?! Mikor skalpvadászok, és szexben cserebelélik őket?

Ja,azok a jól kinéző pasik, nem azok akik rendesek..

De a rendes meg miért nem ad magára többet.....??

2019. febr. 5. 21:18
 24/25 anonim ***** válasza:
Csak azt a hibát veszem magamra, ami rám vonatkozik, ami rám nem jellemző, azt nem. Az életkoromról például nem hazudok, egy percet sem (egyébként tényleg tudom percre pontosan). Egyszerűen annyira nincs rá szükség, hogy inkább meglepődnek, hogy fiatalabbnak gondoltak, ha kiderül, mennyi idős vagyok. De ez nálunk családi vonás, apám már nyugdíjas, ingyen utazik, de meséli, hogy még mindig elkérik a személyi igazolványát, mert nem látszik rajta, aztán persze sűrűn elnézést kérnek, hogy milyen jól tartja magát.
2019. febr. 5. 21:35
 25/25 anonim ***** válasza:

Muszáj mindig csak azzal a férfival szóba állni aki tutira bejön külsőre?

Még szép h olyannal leszek aki minden téren bejön,nem fogok szex közbve hányni kinlodni a pasi alatt mert mondjuk igénytelen,koszos,büdös,béna,agressziv..

2019. febr. 5. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!