Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mikor a férfiak panaszkodnak a nőkre, ti magatokra ismertek?
Pl
Nő hazudik, életkor, vagy munkahely, lakóhely.
Vagy amikor arra panaszkodnak h a átlagos férfi csak egonövelésre kell.
Vagy h mondjuk nők pénzesebbekre mennek.
Ilyenkor érzitek kényelmetlenül magatokat?
Bűntudat, h a férfinek érzéseit megsértitek?
Nem igazán. Miért kéne magamra vennem, hogy egy újabb csalódást kifogott. Lehet az illető pont engem hajtott el, mert a másik jobbnak tűnt, és most jól megszívta.
Nem káröröm, de ha végig gondolod, amit a pasik is előszeretettel nyomatnak, az rájuk is igaz. Miért azt választottad?
Buntudatot? 😂😂😂😂
Azt gondolom, hogy egy újabb altalanosito lúzer, aki olyan ostoba, hogy pár összeszedett lozungot szajkoz.
A nagy csapat pontozásaiból kiderül, hogy nem. Szépnek jónak, kedvesnek, megértőnek gondolják magukat, őszintének.
De nem csak ők, ez szinte alap tulajdonság, kevesen látják magukat valójában.
Nem ismerek magamra ezekben, azonban egy képet kapok a pasiról hogy nem engem keres, mert a felsorolt tulajdonságokkal megáldott nők foglalkoztatják.
Nem célravezető a másik nemet szapulni.
Inkább dobom az ilyen pasit.
Nem szoktam másokat megbántani. Ritkán előfordul, olyankor bocsánatot kérek. Csak ezt sem nő, sem férfi nem értékeli, náluk a megalázkodás jele.
Persze vannak olyanok, akik megbántódnak, de ők egy "jó reggelt"-be is belekombinálnak mindent. Sokat dolgoztam azon, hogy ne vegyem a szívemre, ha az emberek megsértődnek rám, mert nem hagyom magam kihasználni.
Az elsőt nem értem a nő munkahelyről, korról hazudik? Ilyet sem teszek. Már többször leírtam, hogy átlagos pasi dicsérete semmit nem ér. Olyan, mintha anyukád mondaná, hogy jóképű vagy. Pénzem pedig nekem is van.
Én csak attól érzem rosszul magam, hogy esetleg élőben találkozom ilyen fazonnal, aki ilyeneket nyomat.
Miért? Te magadra ismersz, ha egy általánosítgató nő tücsköt bogarat összebeszél az “összes férfitól”, a negatív tapasztalatai alapján, és minden férfire mutogat?
Kényelmetlenül érzed magad? Úgy érzed, hogy megsértetted a nő érzéseit, mert csakis te tehetsz a korábbi csalódásairól, és teljesen rendben van, hogy rád vetíti ki azokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!