Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mikor a férfiak panaszkodnak a nőkre, ti magatokra ismertek?

Figyelt kérdés

Pl

Nő hazudik, életkor, vagy munkahely, lakóhely.

Vagy amikor arra panaszkodnak h a átlagos férfi csak egonövelésre kell.

Vagy h mondjuk nők pénzesebbekre mennek.

Ilyenkor érzitek kényelmetlenül magatokat?

Bűntudat, h a férfinek érzéseit megsértitek?

2019. febr. 4. 00:37
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
87%

Huu de értelmesen tetted fel a kérdést...

Nincs bűntudatom mert nem ismerek magamra. Ennyi.

2019. febr. 4. 00:39
 2/25 anonim ***** válasza:
79%
Nem szoktam hazudni, semmi értelme.
2019. febr. 4. 00:50
 3/25 anonim ***** válasza:
93%
Nem hiszem, hogy nekem nőként foglalkoznom kellene ilyen általános véleményekkel. Én általánosan azt mondom, hogy a r.bancos plázanők nagy divatban vannak és valamiért ezektől szeretnének a 20-30asok értelmi teljesítményt is, nem értem miért.
2019. febr. 4. 00:56
 4/25 anonim ***** válasza:
89%

😂😂😂😂

Bocs, de nem.

2019. febr. 4. 01:13
 5/25 anonim ***** válasza:
62%
Igen, mindig magamra ismerek ha egy ember, nő állat rossz tulajdonságait sorolják fel! Annyira felemelő érzés... kérek még!
2019. febr. 4. 02:46
 6/25 anonim ***** válasza:
89%

Magamra,iszonyuan irritálja az olcso pasikat mikor egy nő többet keres,független,ilyesmi,de igy legalább ezek lekoptak időben rólam.. :D

40N

2019. febr. 4. 02:55
 7/25 anonim ***** válasza:
81%
Na igen! Itt nem latszik, de eloben gyonyoruen kirajzolodik hogy az meg hagyjan hogy ezek az emberek csorok es rondak, de a legfobb baj, hogy hulyek. Sok embert tisztelek es szeretek aki csoro es ronda... csak ok cserebe allati okos, intelligens, muvelt emberek... es nem mellesleg joindulatuak... probald ki hatha rajtad is segit... vagy ne!
2019. febr. 4. 03:01
 8/25 anonim ***** válasza:
84%

Hát igen, már maga az sértés, ha egy embert egy csoport tagjának mondasz.

6:20-tól: https://www.youtube.com/watch?v=O3Yrxxuabu8&fbclid=IwAR3YI7N..

És akkor még odáig nem is jutottunk, hogy nem is igaz, amit rá mondasz.

2019. febr. 4. 03:42
 9/25 anonim ***** válasza:
3%

Böngészd végig a válaszokat... Gyakorlatilag 0 önkritikával szidják egész nap a férfiakat. Szerinted magukra ismernek?

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

Ugyanaz a válasz, csak az egyikben nők vannak írva, a másikban férfiak. A feltett kérdések elég nagy részére a pontozást választ ad...

2019. febr. 4. 03:57
 10/25 anonim ***** válasza:
25%

Teljesen megértem a rendes ember hogyan látja s tapasztalja ezeket a dolgokat.

Az a ciki ezek a jellemzők nemcsak a NŐK ZÖMÉRE, de a PASIK NAGYJÁRA IS jellemző.

Pl én olyan voltam s vagyok: Magamnak teremtek meg mindent, nem olcsó ember módjára máson legyeskedek, teszek a jövőmért s sikerekért.

S megsúgom: Nem csak a nők, de pasik is csorgatják a nyálukat más pénzére - tapasztalat...

Én akkor érzem kellemetlenül magamat, hogy általánosítanak az emberek s semmilyen formában nem szerepel a "tisztelet a kivételnek"...

De ez jellemző az emberek nagy részére, hogy általánosítanak...

Magamra ismerek-e?

Nem. Mivel teljesen más vagyok személyiség s tehetségben is(több művészeti ágon is alkotok, de barkácsolok is, annak ellenére, hogy elegáns nőnek nézek ki).

Megmondtam haveroknak, ha panaszkodnak ne általánosítsanak, főleg hogy velem egyneműeket szidja 😂

De megértem, mert olyanokkal sajnos találkozom én is.

Alapon őszinte vagyok s sokszor kinyilvánítom a véleményem, de olyat nem mondok, ami ne lenne igaz.

S az fáj sokaknak, ami az igazság.

Akikkel körbeveszem magamat azok elfogadják ezt s elgondolkodnak a besértődés,csúfkodás helyett. 😊

Viszont pár komment alapján ki lehet szűrni, ki az aki tagad s csak azt tagadja pár szóval, ami jellemző rá.

😉

2019. febr. 4. 05:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!