Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mikor a férfiak panaszkodnak a nőkre, ti magatokra ismertek?
Pl
Nő hazudik, életkor, vagy munkahely, lakóhely.
Vagy amikor arra panaszkodnak h a átlagos férfi csak egonövelésre kell.
Vagy h mondjuk nők pénzesebbekre mennek.
Ilyenkor érzitek kényelmetlenül magatokat?
Bűntudat, h a férfinek érzéseit megsértitek?
Huu de értelmesen tetted fel a kérdést...
Nincs bűntudatom mert nem ismerek magamra. Ennyi.
Magamra,iszonyuan irritálja az olcso pasikat mikor egy nő többet keres,független,ilyesmi,de igy legalább ezek lekoptak időben rólam.. :D
40N
Hát igen, már maga az sértés, ha egy embert egy csoport tagjának mondasz.
6:20-tól: https://www.youtube.com/watch?v=O3Yrxxuabu8&fbclid=IwAR3YI7N..
És akkor még odáig nem is jutottunk, hogy nem is igaz, amit rá mondasz.
Böngészd végig a válaszokat... Gyakorlatilag 0 önkritikával szidják egész nap a férfiakat. Szerinted magukra ismernek?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Ugyanaz a válasz, csak az egyikben nők vannak írva, a másikban férfiak. A feltett kérdések elég nagy részére a pontozást választ ad...
Teljesen megértem a rendes ember hogyan látja s tapasztalja ezeket a dolgokat.
Az a ciki ezek a jellemzők nemcsak a NŐK ZÖMÉRE, de a PASIK NAGYJÁRA IS jellemző.
Pl én olyan voltam s vagyok: Magamnak teremtek meg mindent, nem olcsó ember módjára máson legyeskedek, teszek a jövőmért s sikerekért.
S megsúgom: Nem csak a nők, de pasik is csorgatják a nyálukat más pénzére - tapasztalat...
Én akkor érzem kellemetlenül magamat, hogy általánosítanak az emberek s semmilyen formában nem szerepel a "tisztelet a kivételnek"...
De ez jellemző az emberek nagy részére, hogy általánosítanak...
Magamra ismerek-e?
Nem. Mivel teljesen más vagyok személyiség s tehetségben is(több művészeti ágon is alkotok, de barkácsolok is, annak ellenére, hogy elegáns nőnek nézek ki).
Megmondtam haveroknak, ha panaszkodnak ne általánosítsanak, főleg hogy velem egyneműeket szidja 😂
De megértem, mert olyanokkal sajnos találkozom én is.
Alapon őszinte vagyok s sokszor kinyilvánítom a véleményem, de olyat nem mondok, ami ne lenne igaz.
S az fáj sokaknak, ami az igazság.
Akikkel körbeveszem magamat azok elfogadják ezt s elgondolkodnak a besértődés,csúfkodás helyett. 😊
Viszont pár komment alapján ki lehet szűrni, ki az aki tagad s csak azt tagadja pár szóval, ami jellemző rá.
😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!