Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresős problémák. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresős problémák. Mit rontok el?

Figyelt kérdés
Már többször belefutottam abba, hogy a társkeresőn való ismerkedés alkalmával nagyon jól alakul a találkozás, kölcsönös a szimpátia. Megbeszéljük, hogy lesz ennek folytatása. Azután telefonon továbbra is beszélünk és a partner nem mondja ki, azaz nem őszinte hárít és eltűnik. Miért nem lehet őszintén megmondani, jött egy másik kapcsolat, vagy másokkal is találkozom, és majd meglátjuk. Vagy rosszul gondolom? Túlkomplikálom, sokat akarok?

2019. febr. 3. 20:06
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
Mert az emberek konfliktuskerülők.
2019. febr. 3. 20:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Igazad van. Pedig sokkal jobb, ha őszintén meg lehet beszélni. Gyorsabban lezárja az ember, nem reménykedik. :(
2019. febr. 3. 20:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

1. Sokkal jobb, hogy azt elején derül ki.

2. Az kifejezetten sértő lenne, ha elkezdené sorolni, hogy miért nem jöttél be neki, mi zavarta. Ez sem jobb, hogy lapít, sumákol. De legalább nem aláz meg, hanem bevállalja azt, hogy ő az inkorrekt.

Nézheted így is. Nem vagy megbántva sem szemtől szembe. Gondolom ez sok ember önbecsülését még jobban megviselné.

3. Ha kölcsönösen tényleg működik a dolog, akkor úgysem tűntök el, hanem akarjátok folytatni.

2019. febr. 3. 21:26
 4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszod. Igazad vsn.
2019. febr. 4. 06:41
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Tartaléknak tart. Ha mégsem alakúl úgy ahogy szeretné a másikkal,kapsz egy esélyt. Belefutottam egy ilyenbe,végűl én nyertem de nem vagyok biztos,hogy minden perce őszinte volt a kapcsolatnak.
2019. febr. 13. 16:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Hogy én ezt mennyire utálom. A legrosszabb, amikor már részben együtt vagyunk, szex is van, aztán csak azt látom, hogy csökken a lelkesedés és csak abból tudok következtetni arra, hogy más is van, hogy sorra jelennek meg neki újabb ismerősök Facebookon. De persze semmi baj velem, csak el van havazva, meg most nem ér rá...

Mire jó ez, tényleg? Aztán meg én vagyok a frusztrált, kombináló és rémeket látó csávó, amikor megjelenik neki Gyúrós Gyuri meg Belőtthajú Béla az ismerősei között.

Nem értek egyet azzal, aki szerint a korrektség megviselné az embert. Aki szomjazza az igazságot (mint például én is) annak ez a bizonytalanság rossz, mert ilyenkor kezdek el kattogni, hogy most akkor miért nem kellek neki?

És alkotok saját magamnak válaszokat, hogy biztos a szex volt rossz és azért jelent meg neki Gyúrós Gyuri. Vagy nem voltam elég gazdag? Mert Belőtthajú Bélának meg ott a sportkocsija és a külföldi nyaralós fotók.

És már ezekkel a negatív dolgokkal indulok neki a következő kapcsolatnak és egy idő után ez nem csak nekem nem lesz jó, de annak a nőnek sem, akivel a sokadik ilyen eset után találkozom, mert már abban sem fogok tudni megbízni.

Nem lenne egyszerűbb megmondani azt, hogy

"Nézd, nem vagy szimpi ezért vagy azért, ezért mást keresek, amúgy minden oké volt veled?"

vagy

"A szex nem volt túl jó és nincs kedvem újra próbálni, ezért mást keresek."

vagy

"Csóró vagy, ezért mást keresek."

Az emberekből egyszerűen kiveszett a nyílt kommunikáció.

2019. febr. 13. 22:11
 7/7 A kérdező kommentje:
Pontosan így gondolom én is #6-os! Legyen már őszinte, és merjen elém állni, vagy ha félős telefonon, de mondja meg hányadán állunk. Hiába mondják, hogy "biztosan nem akart megbántani, megsérteni"... Szerintem ez sokkal nagyobb sértés, érthetetlenség.
2019. febr. 14. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!