Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Tàrskeresős ismerkedésnél milyen levélnek örültök?
Leírom benne az alapvető tudnivalókat magamról.Az érdeklődéi köröm,mi érdekel,mit csinàlok szívesen.Mik az elvàràsaim,elképzeléseim milyen kapcsolatot szeretnék.Tehàt pàr mondat magamról.
Az a gond,hogy nekem ez így kicsit uncsit erőltetettnek vagy uncsinak tűnik.Dehàt mit írhatna az ember elsőre? Később màr jobb,mikor kicsit többet tudunk màr egymàsról és úgyis adódik valami téma..
Semmi esetre sem életrajzot várok. Inkább egy teljesen egyszerű életszerű levelet. A személyes megszólítás nagyon fontos. Pl: "Szia Bence, szép napot! Olvastam az adatlapod, és a leírtak szerint szimpatikusnak tűnsz. Szívesen beszélgetnék , ismerkednék veled. Üdv: Anna."
És ez már egy lépés, ami a következőt hozza.
Nem kell életrajz, sem napi jelentés, sem a kismacskád neve első körben.
Én azt tapasztaltam, hogy nagyon kevés olyan ember van, akivel lehet beszélgetni normálisan.
Szóval a fenti levélre pl. az esetek 98%-ában az lesz a válasz köszönés és minden nélkül, hogy "seggbe szereted?"
Szóval ne misztifikáld túl ezt a netes társkeresést.
Én is bármilyennek, csak azért legyen értelmes. Ha mindkét fél akarja, akkor hamar túl lehet lendülni a kezdeti puhatolózáson.
Gyorsaság szempontjából azért jó, ha legfeljebb 2-3 nap telik el két levél közt, és akkor legyen tartalmas is, mert hát pár soron felesleges napokat gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!