Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg "leszarják" azt akinek igénye és vágya van?
Volt aki ezt mondta nekem és nem egyszer hallottam máshol is ezt.
Nekem még nem volt barátnőm, mert sajnos eddig csak olyanoknak jöttem be akik nem tetszettek, de nincsenek hatalmas igényeim.
Tényleg ennyire levan szarva az, hogy vannak igényeink és egy boldog párkapcsolat a cél? Nem tudnék olyan lánnyal összejönni aki nem tetszik és ennek erkölcsi okai is vannak.
Hallottad már azt a kifejezést, hogy "valamit valamiért"?
Az, hogy vágysz valamire, nem jogosít fel arra, hogy meg is kapd. Ha tudsz valamit nyújtani cserébe, akkor van esélyed, hogy megszerezd, amire vágysz. Egyébként marad a vágyakozás.
#3 Azt veszem észre, hogy nagyon sokan belemennek olyan kapcsolatba amik már az elején halálra vannak ítélve. Mivel a társadalom ráerőlteti az emberekre azt, hogy ha már bizonyos életkorodba elértél egy határt akkor már gáz vagy, ha nincs párod. Ezért születnek olyan párkapcsolatok amik nem szeretet alapúak, hanem érdek, kényszer párkapcsolatok.
Nekem voltak ilyen lehetőségeim, de nem vagyok az az érdek ember típus, aki másokat átkúr. Nem lenne szívem ehhez. Csomó ember van rossz párkapcsolatban a társadalmi nyomások miatt. Emiatt a barátságtalan hozzáállás miatt is, hogy úgy érzi az ember, hogy le van szarva. Ha mondjuk van igényem és nem jövök össze bárkivel akkor megkapom azt, hogy mekkora egy szar ember vagyok.
Persze azzal egyetértek, hogy realitások talaján kéne keresni, azon vagyok.
Azzal nem értek egyet, hogy valamit valamiért, mert az ismerkedés az nem egy cserekereskedelem, ha valaki így fogja fel azt csak sajnálni tudom.
Pedig kőkemény cserekereskedelem. Mindenki a legjobb lehetőségre hajt. Egy jó nőnél nem te vagy a legjobb lehetőség, ezért nem is érdekled. Egy àtlag alatti nőnél lehetnél te a legjobb, de neked ő nem kell.
Mindenki kompenzál. Az is, aki jól néz ki, ő pont azért fektet hangsúlyt a külsőre.
Akinek ez nincs, az mást igyekszik felmutatni: pl. anyagi javak.
A te vágyaid kit kène, hogy érdekeljenek? De őszintén gondold végig, hogy kinek a megértésére vágysz?
Teljes mértékben magánügyed, hogy kivel jössz össze, hogy szeded fel, milyen a kapcsolatod.
Odamész egy lányhoz, elutasít, ennyi volt. Téged se érdekel, hogy milyen igényei vannak annak a lànynak, aki neked nem tetszik, vagy mit tud nyújtani. Te meg őt xarod le.
Azért vagy egyedül, mert a kínálat és a kereslet nem találkozik.
Egyszerűen csak félreérted az embereket.
Vegyük az autókat. Mindenkinek jó ha van, sokaknak muszáj, és legtöbben egy szuper luxusautóra vàgynak. Akinek van rá pénze, az olyat vesz, akinek nincs, az olyat, amire telik.
Ha egy pasinak van 200 ezre, és nem hajlandó használt Suzukiba ülni, az nem gáz. De ha minden autószalonba bemegy, hogy neki ennyi van, és szeretne egy vattaúj 50 milliós verdát, mert erre van igénye, akkor nem azért fogják kiröhögni, mert nincs kocsija.
És telesírja világot azzal, hogy minden autókereskedő egy szemét, anyagias, önző disznó, pedig mennyivel szebb lehetne a világ, ha törődnének mások vágyaival, és ingyen osztogatnák az autókat, mindenkinek olyat - de szigorúan csakis pont olyat -, amilyet megálmodott magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!