Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy átlagos férfinek ugyanakkora az igénye mint egy átlagos nőnek akkor lehet örökké egyedül marad a nő pedig előbb utóbb megtalálja a társát?
Figyelt kérdés
2017. okt. 22. 10:06
1/6 anonim válasza:
Igen. Visszaülhetsz a sarokba sírni.
2/6 anonim válasza:
Lehetni lehet, de az is lehet ,hogy becsapódik a Földbe egy Hold méretű hamburger.
3/6 anonim válasza:
Attól függ, hogy melyikőjük mennyire szociális, milyen a kisugárzása, milyen körökben mozog, mennyire fejleszti önmagát, mit tesz a külsejéért, hogyan viselkedik egy kapcsolatban, mit gondol bizonyos lényeges dolgokról. És még kb 1000000 dologtól, ami fontosabb, mint a külső.
4/6 anonim válasza:
Amilyen a magyar átlagpasi, első sorban természetre,igen. Kb. elvárja, hogy egy Victoria's Secret modell elájuljon tőle, csak mert meg van az alapápoltság,igény az egekben a nő kinézetére vonatkozóan, de még ő van megsértődve,ha egy szerinte csúnyácska nőnek valami nyűgje van vele.Nem,hogy örülne,hogy nem áltatja.
5/6 anonim válasza:
Nem használtál vesszőt.
Ez harmóniáról szól, nem igényekről. Átlag embernek fogalma sincs róla, mit akar valójában. Elme mechanikájához sem értenek.., de egyáltalán sehogy sem.
Mindenkinek van esélye mindenre.
6/6 anonim válasza:
Nem biztos. Ugyanis nekem átlagos nőként magasak az igényeim, de azok főleg belsőre vonatkoznak. Ha az átlagférfinek is ilyen igényei lennének, akkor boldog pár lehetnénk, mert nem várok el többet annál amit nyújtani tudok.
Viszont mivel én dundi vagyok, az átlag férfi inkább a vékonyabb nőkre csorgatja a nyálát, hiába vagyok ápolt, helyes arcú, szexi, mosolygós, kedves, intelligens, a lényeg, hogy "bocs, de nem jössz be" Ha mégis,akkor meg belsőre nem klappolunk. Úgyhogy egyforma nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!