Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Én vagyok csúnya, vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok csúnya, vagy a többi lánynak túl nagy az igénye? Internetes kommunikációról van szó.

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, mostanában sokat anotalkozom. Amikor küldök képet, akkor mindig kilépnek, pedig előtte beszélgetek is egy kicsit, nem elsőre küldöm a képet.

Az internetes kommunikáció nagyon jól megy, ezért tovább léptem. Egy kicsit elegem lett abból, hogy sokkal többet kell beleadnom a "kapcsolatba", és alig kapok vissza valamit. Néha azért összejön skype-olás, videochat, ott sem érzem magamat kellemetlenül.

Szóval illedelmesen rászoktam terelni a témát a képcserére, de a lányok hatalmas többsége azonnal kilép.

Kipróbáltam, hogy értékeltetem magamat az anotalk-on. Hogy ne legyenek elfogultak, ezért haverommal megbeszéltem, hogy őt is értékeltetem. Így nem tudják, hogy melyik vagyok, és őszintébben pontoznak.

Haveromnak dús arcszőrzete van, én mindig borotválkozom, az arcszőröm ritka, nem tartom még meg.

10 embertől kérdeztem meg, akiket normálisnak találtam, és a haver 6.8 pontot kapott, én meg csak 5.8 pontot a 10-ből.

Nem tartom magamat csúnyának, nem akarok egózni, de átlagon felülinek tartom a kinézetemet. Online arcelemzésen 7.8 pontot kaptam, itt az arányokat nézi a program, és azt írta beauty vagyok X)

Azonkívül a stílusom nyers, és néha direkt antiszociális, provokatív vagyok. A kisugárzás nagyon sokat számít a képen is? Lehet egy normálisabb kisugárzással sokkal jobb csávónak gondolnának?

Még arra is gondoltam, hogy mivel mindig minimum 50%-al több pasi csetel, ezért nagy a konkurencia, és a lányok szívesen mazsolázgatnak.

2018. febr. 19. 14:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Rakj fel egy képet és megmondjuk. :D
2018. febr. 19. 14:38
 2/7 anonim ***** válasza:

Online arcelemzés? Mik vannak ;)

A kisugárzás _nagyon_ sokat számít. Az én párom pl objektíven nézve tudom, hogy nem egy hű de jóképű pasi, viszont mikor ismerkedtünk is annyira rendes, kedves, nyugodt ember benyomását keltette, hogy nekem felért egy Brad Pitt-tel.

Ha valakitől akarsz valamit, a provokatív, antiszociális viselkedés meglehetősen kontraproduktív :D

2018. febr. 19. 14:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Mutass képet!
2018. febr. 19. 15:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Szimplán nem nézel ki jól, ennyi. Felesleges túlbonyolítani.
2018. febr. 19. 16:02
 5/7 A kérdező kommentje:

Nyilván az ismerkedés elején mézes-mázas vagyok :D

Nem úgy értem az antiszociális viselkedést, hanem pl. szeretek csipkelődni, ugratni a másikat, stb. :)

Persze ezt csak akkor, ha engedi a kapcsolat.

Ide nem fogok képet kirakni, nyilvános helyre, de egy minimális beszélgetés után küldök szívesen bárkinek :)

2018. febr. 19. 17:12
 6/7 A kérdező kommentje:

Nem azért. mert nagyra tartom magamat, és tudom, hogy ti tesztek nekem szívességet.

Viszont volt már olyan, hogy privátban küldtem képet, és kitették a kérdésem alá...

2018. febr. 19. 17:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Küldj képet, kíváncsi vagyok. N
2018. febr. 19. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!