Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami gáz van velem ha 26 évesen nem volt még barátnőm?
Azt mondta nekem egy lány, hogy biztos van valami baj velem.
Igazából a középsuliban sosem beszéltem lányokkal, meg ott alapból utáltam az egész közeget.
Egyetemen akiket ismertem vagy alapból volt csávójuk vagy rondák voltak.
Az első munkahelyen dettó, sőt ott még a rondáknak is volt csávójuk.
Mostani munkahelyemen, meg nincs nagyon közvetlen kollégám.
Baráti társaságban csak férfiak.
Szórakozni járok, de nem mernék odamenni "idegen" lányhoz. Azt mondják hogy helyes vagyok meg hogy próbálkozzak, de én ha megkapnám Cristiano Ronaldó külsejét egy bulira úgy sem mernék odamenni egy lányhoz olyan szinten fosok.
Szóval ezek ismeretében miért is lehet baj velem?
26 F
na ja én is így vagyok, nagyon szeretnék kipróbálni valami új hobbit ahol vannak csajok is.
csak nincs ötletem.
de nem ilyen zenés táncos pics@skodás, hanem valami értelmes elfoglaltság
te nem gondolkoztál valami ilyesmin 26 F?
hát volt vagy 5 prosti, nyilván nem akar többet
volt egy idősebb 1 éjszakás
volt 1 még általános iskolás osztálytárs tavaly egyeztünk badoon, felmentem szex, aztán többet nem írt
volt aki egyszer megcsalta velem a csávóját
volt 2 olyan aki szakított és utána akart velem 1 illetve 2 alkalom
volt 1 extrém kövér nő 100 kg +
volt 1 aki az első volt és vele nagyon béna voltam a szexben és aztán egyikünk sem kereste a másikat
illetve volt 1 csaj aki össze akart velem jönni, na neki nagyon csúnya feje van de tényleg viszont bomba teste, én meg nem akartam összejönni csak szexelni. Mert amúgy nagyon jó lenne szeretőnek, de belsőre olyan beállítottságú volt aki ilyen komoly kapcsolatot akart szóval értitek, viszont nagyon krvásra ki lehetne hozni ha olyan beállítottságú lett volna.
szóval ennyi, igazából szerintem mivel nagyon tapasztalatlan vagyok sokszor azért nem keresett a csaj mert vagy nem volt jó a szex (pl az idősnek biztos béna voltam illetve a volt osztálytársnak)
volt amelyik megbánta (csalta a csávóját, vagy szakítás után)
illet ez az utolsó vagy a nagyon dagadt meg többet akart (de nyilván a dagit nem fejtem ki hogy én miért csak alkalmira akartam, hát azért az még gázabb, mert pl voltam vele hamburgerezni (jó tudom kicsit irónikus :D) aztán tök jól nézett ki a hamburgert kiadó csaj és ez olyan gáz helyzet hogy csak szex miatt fűztem holott ott volt egy másik jó nő, akit nem tudtam fűzni de ha meg nincs a dagadt akkor ki sem mozdulok otthonról)
Igazából a legelsőt bánom hogy nem lett semmi, de hát szerintem ritka hogy valaki elsőre is jó már az ágyban, én sokszor egymás után béna voltam.
ezért is kéne barátnő akit szeretek és jobban eltudom magam engedni.
Úgyhogy nem is szexet keresek, de nem is írtam hogy szűz vagyok, hanem hogy BARÁTNŐM nem volt és ez a kérdés tárgya.
Igen biztos felszínes vagyok, de tegyük a szívünkre a kezünket ki nem az? A lányok is azok.
Olvasd el mit írtál. Sosem beszéltél lányokkal,sosem próbáltál emberként tekinteni rájuk,barátkozni. Ebből kifolyólag nem tanultad meg hogy kell lazán viselkedni egy nővel,feltételezem más társasággal sem lehet tökéletes viszonyod,mert szorongsz,nincs önbizalmad.
Azt írod,hogy csak akkor próbálkoztál volna nőkhöz odamenni,ha lett volna szép,vagy szabad,dehát mind ronda volt meg foglalt,ezért inkább nem is próbálkoztál.
Mi is lehet a baj veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!