Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami gáz van velem ha 26 évesen nem volt még barátnőm?
Azt mondta nekem egy lány, hogy biztos van valami baj velem.
Igazából a középsuliban sosem beszéltem lányokkal, meg ott alapból utáltam az egész közeget.
Egyetemen akiket ismertem vagy alapból volt csávójuk vagy rondák voltak.
Az első munkahelyen dettó, sőt ott még a rondáknak is volt csávójuk.
Mostani munkahelyemen, meg nincs nagyon közvetlen kollégám.
Baráti társaságban csak férfiak.
Szórakozni járok, de nem mernék odamenni "idegen" lányhoz. Azt mondják hogy helyes vagyok meg hogy próbálkozzak, de én ha megkapnám Cristiano Ronaldó külsejét egy bulira úgy sem mernék odamenni egy lányhoz olyan szinten fosok.
Szóval ezek ismeretében miért is lehet baj velem?
26 F
Olvasd már el, amit írtál ember.
Azért kiemelek két dolgot, ami baj veled:
1.) Sorolod a kifogásokat, hogy miért nem tudtál ismerkedni. Ki szereti az olyanokat, akik nyafogni tudnak, de tenni az ügy érdekében nem? Hát nem sokan.
2.) Annyi önbizalmad sincs, hogy kezdeményezz egy nőnél, pedig ebbe ember ritkán hal bele. Önbizalomhiányos férfiakkal pedig nem igen kecsegtető semmi se.
Szóval szerinted tiniként csak az iskolában lehet ismerkedni?
Egyetemen detto?
Felnőttként pedig a munkahelyen?
Lehet tényleg nem kifogások ezek. Viszont ez esetben felírható a listára, hogy sötét vagy.
36 N
Tehát olyanra gondolsz aki kúrható, de hosszu távon nem jönnék vele össze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!