Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hogy mindig is rossz pasinak hittem magam, aztán 30 évesen derült ki hogy bejövök egy csomó csinos nőnek?
Valahogy sose mertem csajozni, a középiskolában kigúnyoltak a csajok, aztán a munka világába menekültem. Voltak szórakozóhelyről, fesztiválról felszedett egyéjszakás kalandok, de betudtam annak hogy ezek a nők bárkivel lefeküdtek volna, csak szerencsém volt.
Most 30 évesen elkezdtek nyomulni rám a nők! Nem értem miért? Tegnap is segítettem egy nőnek az elakadt kocsijával, erre magától megadta a számát és mondta hogy találkozzunk. Elég csinos! A héten egy másik a barkácsüzletben a segítségemet kérte a festékekkel, aztán végig kacérkodott. Ő egyenesen azt mondta hogy majd menjek át neki segíteni a festésben mert nagyon ügyes lehetek!
Sok ilyen van de nem is esnek le ezek a helyzetek. Pl a festékes csajjal azt hittem hogy ingyen munkára akar csak kihasználni. Aztán jöttem rá hogy nem, már itthon. Volt olyan is hogy 3 külföldi nő támadott le egy bárban és megkértek hogy mutassam meg nekik a várost. Nem írtam nekik, azt hittem ingyen idegenvezetőt akarnak csak. Két nap múlva kérdezte a pincér srác, hogy melyik csaj volt meg? Mert ő hallotta hogy azon vitáztak hogy melyiküknek tetszek jobban!
5-ös, nem tudsz olvasni?
"valaki korábban nem kellett egyetlen nőnek sem, az hirtelen kelleni fog"
Ebben két olyan állítást fogalmazol meg, aminek a tagadása szerepel a kérdésben.
Nem csoda, hogy 42%-os vagy, és te nem az őszinteséged miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!