Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valami gáz van velem ha 26...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami gáz van velem ha 26 évesen nem volt még barátnőm?

Figyelt kérdés

Azt mondta nekem egy lány, hogy biztos van valami baj velem.

Igazából a középsuliban sosem beszéltem lányokkal, meg ott alapból utáltam az egész közeget.

Egyetemen akiket ismertem vagy alapból volt csávójuk vagy rondák voltak.

Az első munkahelyen dettó, sőt ott még a rondáknak is volt csávójuk.

Mostani munkahelyemen, meg nincs nagyon közvetlen kollégám.

Baráti társaságban csak férfiak.

Szórakozni járok, de nem mernék odamenni "idegen" lányhoz. Azt mondják hogy helyes vagyok meg hogy próbálkozzak, de én ha megkapnám Cristiano Ronaldó külsejét egy bulira úgy sem mernék odamenni egy lányhoz olyan szinten fosok.

Szóval ezek ismeretében miért is lehet baj velem?

26 F

2019. jan. 29. 16:56
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Nem egêszen azért.Olyanra aki,ha nemet mondd az önbizalmad nem csorbul,de azért többet nézel ki belőle,mint egy kùrás.Na azért csak van ott arcocska nálad is.☺
2019. jan. 29. 18:20
 12/24 anonim ***** válasza:
Márcsak azért is mert attól,hogy nem âll el tőle az agyad első ránézésre csak azt gondolod okés,kedves arca van,attól még megkedvelheted később magyon is.De legalább nem izgulod halálra magad már a külsejétől is annyira,hogy még megközelíteni se mered.És persze az is lehet,hogy csak szex lesz,de legalább valami eredményed van.
2019. jan. 29. 18:23
 13/24 anonim ***** válasza:
57%

A személyiséged az oka.

Istenem elképesztő, hogy egykorú vagy velem. És erre mondja a sok szűz, hogy de ők még lehetnek érettek attól, hogy tapasztalatlanok..

Először is ismerd fel a problémát-- Magányos vagy--és gyáva

Miért? Mert még nem volt semmilyen kapcsolatod lányokkal és szexuális tapasztalatod sem

Miért? Mert féltél a kudarctól, ezért nem kerested az alkalmakat.

Nyugi, a te hibád, de ettől nem vagy rossz ember, nem kell lehúzni magad a wcn, sokan vannak így, senkit sem érdekel stb.

Változnod kell, hogy a problémád megoldódjon.

Hogyan? Érj el először kisebb sikereket, hogy legyen önbizalmad a nagyobb dolgokat megpróbálni.

Helyes vagy? Menj mosolyogj rá lányokra az utcán. Csak mosoly. Figyeld, hogy néznek rád. Nézd meg magad jó ruhákban, tetsszél magadnak.

Regelj a tinderre, húzz mindenkit jobbra és figyeld, milyen sok matched lesz.

Ha ezek megvannak, dumálj neten lányokkal. Ha ez is megvan, mehet élőben, esetleg valami nagydumás haverral, hogy szokd a lányok társaságát.

Aztán menni fog magától is a többi.

Tartsd észben, hogy mi is tele vagyunk félelmekkel, szorongunk, mint te, sőt gyakran ugyanattól félünk..

Nyugodtan hozzászólhatsz bárkihez.

2019. jan. 29. 18:38
 14/24 anonim ***** válasza:
Én a helyedben csak azért nem vetném bele magam ebbe a netes ismerkedésbe tinderezésbe,mert félsz.Így alapból könnyen belecsùszhatsz abba a hibába,hogy bezárod magad ebbe,és nem mersz kiképni.Mert a félelem akkor is ott lesz,hogy élőben mit fogsz mondani.Szerintem a való világban csináld,ha már eljársz helyekre,vannak barátaid.
2019. jan. 29. 18:43
 15/24 anonim ***** válasza:
88%

"Tehát olyanra gondolsz aki kúrható, de hosszu távon nem jönnék vele össze?"

26 éves félénk, kifogásokat kereső szűz és mégis képes úgy jellemezni nőket, hogy "kúrható".

Agyam eldobom. Újabb ok, amiért nem volt még barátnőd.

Látod? Nem olyan nehéz ez. 25 mondatból kiderült, hogy jogosan nincs senkid.

2019. jan. 29. 19:04
 16/24 anonim ***** válasza:
Rajtad már csak prosti segíthet, mert senki más nem fog lefeküdni veled.
2019. jan. 29. 19:34
 17/24 anonim ***** válasza:
"Kúrható" - azt hiszed ez vagány, pedig kőbunkó vagy.
2019. jan. 29. 19:34
 18/24 A kérdező kommentje:

Barátnőm nem volt, de voltam már kb 10 csajjal, prostikkal együtt 15.

Ezek netes ismerkedésből, de úgy hogy már a neten összejött egy bizalmi szinte, vagy a nő annyival alacsonyabb kategóriás nő volt mint én csávó, hogy tudtam jó leszek.

De már fél éve volt az utolsó.

Nem hazudok Tinderen rohadt sok egyezésem van, egy baj van ezzel én Békés megyében lakok, és kiad ilyen egri, szolnoki, debreceni, sőt még romániai csajokat is. Oké ezzel mit kezdjek verjem ki a képükre? :D

Úgyhogy ez nem érdekel.

És csak a való életbeni ismerkedés érdekel, neten többet nem szeretnék.

Nagydumás haver szintén nem érdekel, mert kicsinek érzem magam mellette, inkább egyedül vagy egy velem hasonló pasival. Hiába van egy nagyon nagy dumás haverom neki van nője, ha ilyen helyzet van mindig nála konktrétan bepróbálkoznak a nők, pedig ő nem is fűzi őket.

2019. jan. 29. 20:46
 19/24 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt még, de én szimplán egy lusta dög vagyok, aki nem mozdul ki sehova munkába járáson meg bevásárláson kívül. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy egyedül nem vagyok kicsit magányos, de össze nem dől a világ részemről így se.

26F

2019. jan. 29. 20:57
 20/24 anonim ***** válasza:

looool. szóval voltál már több lánnyal, de egyik sem akart többet tőled? vagy neked nem voltak elég jók?

bármelyik is a helyzet, keress fel egy pszichologust, mert valami bajod van.

2019. jan. 29. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!