Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem foglalkoznak velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem foglalkoznak velem a nők?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, és barátnőm még nem volt. Már egy ideje nincs fellángolás egy nő részéről sem felém. Ha beszélgetésre kerül a sor (online felületen) általában én reagálok utoljára amire már nem érkezik válasz. Megkapom mindenkitől, hogy helyes vagyok, de valahogy mégsem tűnik úgy, hogy “harcolnának” értem a nők. Pedig kilépek a komnfortzónámból, sok embert ismerek, sok helyre járok, de sehol sem jön össze semmi. Pedig én türelmes vagyok, de egyre jobban hiányzik valaki mellőlem, akivel akárcsak összebújnánk, kézen fogva sétálnánk és akivel őszintén meg tudnék beszélni mindent...mondjuk kivel ha nem a barátnőmmel.

Lehet erre kellő indok miért nem mosolyog rám a szerencse sosem?

2019. jan. 24. 18:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Te vagy az Balázs, még nem aludtál el? :D
2019. jan. 24. 23:55
 12/13 peca1000 ***** válasza:

Harcoljanak érted a nők?

Hol élsz te?

Kezdeményezz te, és hívd el őket randizni!

2019. jan. 25. 08:02
 13/13 anonim ***** válasza:
Szarul nézek ki..
2019. jan. 25. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!