Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem úgy minden pasin, hogy nem foglalkoznak velem?
Hiába, hogy voltak már olyanok, akik azt mondták, hogy komolyat akarnak meg minden, de annyira nem ez jött le.
Mindig ugyanaz van mindenkivel, hogy van olyan, amikor tök jól elbeszélgetünk, utána meg eltűnnek napokra, nem is nagyon válaszolnak, és aztán jön a kifogás, hogy jaj hát sok volt a munka/az egyetem, hullák most, vagy éppen a barátokkal volt valami, stb.
Én nem azt várom senkitől, hogy 0-24-ben a rendelkezésemre álljon, de én akármilyen elfoglalt meg fáradt vagyok, akkor is képes vagyok megírni 1-2 üzenetet, és nem válok bunkóvá... Nem tudom, a pasik miért ennyire korlátoltak.
"Nem tudom, a pasik miért ennyire korlátoltak."
Köszi, az ilyen beírások a női nem részéről mindig megerősítik a hitem, hogy maradjak egyedül! :-)
Szoktam volt mondani, ha kétséged van afelől, hogy jó-e egyedül, csak olvasgasd a gyakoris csajok írását, nőre többet nem nézel! :-)
Mert rossz egyenekbe botlottal.
Van ilyen. Szerintem mindenkinek van egy hasonlo időszaka, mikor kifogja az ilyen nőket/pasikat.. Nem kell ketsegbeesni... Az ido megoldja.
Szerintem mindenkivel szemben jobb korrektnek lenni, és őszintén megmondani bármit is ami tetszik/nem tetszik... mindenek előtt a korrektség, ez az amit én is elvárok, és más is elvár a többi embertől .
Ha hirtelen lekopik a pasi, pedig előtte jókat beszéltetek, akkor legalább írja meg őszintén mi van... én legalábbis így csinálnám, megérdemli mindenki az őszintét .
27/F/Miskolc
Lehet nem vagy az esetük,vagy esetleg jól nézel ki,de unalmasnak találnak.
Vagy mégis kicsit próbálkoztak nálad,de te nem adtál nagyon jeleket.Így leléptek és más lányoknak kezdtek el udvarolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!