Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem foglalkoznak velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem foglalkoznak velem a nők?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, és barátnőm még nem volt. Már egy ideje nincs fellángolás egy nő részéről sem felém. Ha beszélgetésre kerül a sor (online felületen) általában én reagálok utoljára amire már nem érkezik válasz. Megkapom mindenkitől, hogy helyes vagyok, de valahogy mégsem tűnik úgy, hogy “harcolnának” értem a nők. Pedig kilépek a komnfortzónámból, sok embert ismerek, sok helyre járok, de sehol sem jön össze semmi. Pedig én türelmes vagyok, de egyre jobban hiányzik valaki mellőlem, akivel akárcsak összebújnánk, kézen fogva sétálnánk és akivel őszintén meg tudnék beszélni mindent...mondjuk kivel ha nem a barátnőmmel.

Lehet erre kellő indok miért nem mosolyog rám a szerencse sosem?

2019. jan. 24. 18:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
24%
Nem tartozol bele a felső 10%-ba, neten meg a 0,1%-ba, épp most is volt egy kérdés, ahol a csaj azt kérdezi, hogy talál-e valakit majd, ha tinderen 100-ból 100-at elutasított csak a külső miatt, gondolhatod milyen igények vannak. Tudnám mire... Élőben talán több esélyed van, mert ott lelehet venni őket a lábukról pár gesztussal egy átlagosabbnak is, de szerintem később is csak azért adják meg magukat egy ilyennek, mert nem találtak jobbat, mindegyik a legeslegjobbra menne egyébként. Férfiak is jó nőt szeretnének persze, de sokkal változatosabb ízlésük van, mindenkinél más az a 10%, nem úgy mint a nőknél, na meg nem is 10% általában.
2019. jan. 24. 19:07
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert a szerencsére aztán várhatsz, vagy lesz, vagy nem lesz. Bugyuta hollywoodi filmek belenevelték az egész generációnkat, hogy várjuk a napot, amikor bekopog hozzánk a modellcsaj, hogy évek óta szerelmes belénk és csak minket akar. A valóság nem ilyen. A valóság kőkemény, kegyetlen. Sajnos a legtöbb embert nem érdekli a te életed, de ne is akarj figyelmet szánalomból. Szólíts meg lányokat, utcán, való életben, legyél magabiztos és ne legyél érzékeny. Tudod mi a titka annak, aki sok nővel van? Hogy tízszer ennyihez odament és a 90%-a elutasította. Nagy számok törvénye. Aztán persze van olyan is, aki adonisznak születik, de ezen aztán már tényleg kár keseregni, valamin nem lehet változtatni.
2019. jan. 24. 19:08
 3/13 anonim ***** válasza:
Mert nem kezdeményezel semmit, csak vársz a jelekre és valami csodára. Az alapjában kevés, hogy eljársz és dumálgatsz is velük. Attól még nem leszel férfi a szemükben. Flörtölj, huncutkodj játékosan, bókolj, érintsd meg, csókold meg, nyilvánítsd ki valamilyen módon, hogy nem vagy meleg, félénk, vagy kis különcke, aki aranyos meg minden, de semmi több...
2019. jan. 24. 19:53
 4/13 anonim ***** válasza:
Saját megítélésed szerint van egyáltalán olyan tulajdonságod, ami miatt megérné "harcolni" érted, kérdező?
2019. jan. 24. 20:03
 5/13 A kérdező kommentje:
Van önértékelésem, nem gondolnám magamat unalmasnak, dolgozok, mellette tanulok és tervezem rövid időn belül hogy külön költözök szüleimtől. Időnként szórakozni is járok, és a lányokkal való kapcsolatom sem hűlt csak egyszerűen nem tud valahogy semmi komoly kialakulni.
2019. jan. 24. 20:13
 6/13 anonim ***** válasza:
Ezek többségében alap dolgok, egy része pedig az alatti, kérdező. Remélem, te sem gondoltad komolyan ezt a felsorolást.
2019. jan. 24. 20:16
 7/13 anonim ***** válasza:
Gyanús, hogy ugyanaz vagy, akinek minden napra jut egy ezzel kapcsolatos kérdése a héten. Kiragadsz egy válszt, ami nem szimpatikus, arra válaszolsz, a többit letojod. :D
2019. jan. 24. 20:25
 8/13 A kérdező kommentje:

Én ugyan nem. Azért válaszoltam rá, mert feltett egy kérdést. A többi választ felfogom kritikának, valóságnak vagy jó tanácsnak.

Szerinted én vagyok az egyedüli akinek vannak társkeresési problémái?

2019. jan. 24. 20:40
 9/13 anonim ***** válasza:
Nyilván nem. Okés, sok sikert akkor és ne akkor legyél türelmes, amikor ki kellene mutatod az érdeklődésedet, hanem utána! :)
2019. jan. 24. 20:47
 10/13 anonim ***** válasza:

Talán azért mert a leírás alapján pont ugyanolyan vagy mint bármelyik mai 20-on éves. Ilyen karakterű emberből egy nő mindenféle megerőltetés nélkül talál úgy 100-at is.

Nézd meg nyugodtan hány 20-on éves pasi jár fel ide naponta panaszkodni. Van úgy napi 100, 20 éves vagyok még nem volt barátnőm című mit csináljak kérdés.

2019. jan. 24. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!