Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretik a pasik az erős, határozott, úgymond tökös csajokat akik simán megállják a helyüket egyedül is az életben és tudják mi az az önállóság?
Szerintem ez biológiaiag kódolt, nem csak szimpla "elvárás".
De mint írtam vannak feminin férfiak, akik nem ezt keresik, nem értem, mi a baj velük.
Ezekről az ösztökről meg biológiai kódolásokról linkeljetek már tanulmányokat.
De ne feminásat.
Van, aki ilyet keres, de a nők nagyon sokáig el voltak nyomva, és ennek a nyoma lassan kopik ki. Egyesek úgy gondolják, hogy nem érzik magukat férfinak egy ilyen nő mellett, mások - látatlanban is - férfiasnak ítélik meg az ilyen nőket - tévesen -, meg olyanok is vannak, akik önbizalomhiányosak, és egy ilyen nő erre rávilágít, illetve itt is volt ilyen válasz, hogy egyesek dominának gondolják a határozott nőket, miközben a kettő nem függ össze.
Minden esetre kitartást.
De szeretik a pasik az ilyen nőket.
De azt nem szeretik ha ész nélkül hozogatnak donteseket azt rinyalnak ha a hulyeseguk nagyon rosszul végződik.
A hatarozottsag nem egyenlő a makacssaggal és azzal hogy random döntéseket hozunk anélkül hogy kikerjuk mások véleményét és utananeznenk a dolgoknak.
Itt mindenki azzal jön, hogy a férfias nőket nem szeretik mert agresszívak, erőszakosak, makacsok stb és elnyomják a párjuk. Na most ha ilyen szavakkal írjátok le a férfiasságot, akkor ezt azt jelenti, hogy a férfiak is ilyenek. Fériaknak talán szabad agresszívnak, erőszakosnak, makacsnak lenni? Nekik szabad elnyomni a nőket? Hát nekem nem kell ilyen pasas.
Egyszerűen azért ilyenek mert megszokták, hogy az évezredek során legutolsó senkiként is a saját házukban ők voltak a tejhatalmú kiskirályok. Kell nekik az, hogí elnyomjanak valakit, amúgy nincs önbizalmuk. Sokan már csak azt sem bírják elviselni ha esetleg a párjuk többet keres, pedig az mindkettőjüknek jól jön... Ennek nem sok köze van a biológiához. Odáig okés, hogy a nők és a férfiak kölönbözőek, csak az a következtetés hamis, hogy emiatt az egyiknek uralkodni kell a másikon. Én pl egy állatról sem tudok ahol a nőstény el van nyomva. Vagy együtt intézik a dolgaikat, vagy teljesen külön. Nem látom az embereknél miért kéne, hogy ez máshogy legyen.
23:
"a gyengédséget, ami nem egyenlő a gyengeséggel és abszolút nem negatív tulajdonság, a kifinomultságot, kedvességet, melegséget, az otthonteremtő képességet stb"
Ez nekem olyan ködös, fordítsuk már le konkrétumokra, légyszi!
Otthontermető képesség: tehát a nő vegyen vagy építsen egy fullos ingatlant, amit bocsásson a férfi rendelkezésére ingyen?
Gyengédség: ez az ágyban van. Tehát felpróbál minden nőt egy igazi férfias férfi, hogy megnézze, ki gyengéd az ágyban? Ahogy beszélgetek velük, legtöbbször a szadomazo-hoz keresnek partnert, tehát nem a gyengédséget keresik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!