Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet ok hogy ennyire zéró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet ok hogy ennyire zéró az ismerkedéseim eredménye?

Figyelt kérdés

Jövök és jövök ide, felteszem a kérdésem, mert ez kicsit lenyugtata. Zavar, és igen rosszul esik, idegesít már ez az egész ismerkedősdi. Nem házasodni akarok, nem akarok letámadni senkit, nem is szoktam és mégis ide kerülök, a semmire.

Minap megismertem a buszon egy lányt, beszélgettünk a végén szálltam is volna le, mikor ő utánam szólt hogy "egyébként xy vagyok" és kezet nyujt. Mire én is hogy xy. Aztán elköszönés és léptem.

Mit ad isten rákerestem már ha tudom a nevét közösségi hálón és írtam is pár soros üzit neki be is jelöltem.

Se kép se hang! Nem a face miatt vagyok kibukva, hanem annak a jelentésétől amit jelen helyzetben ez az egész hordoz magában. Magyarán az illető lány véletlenül sem szeretne semilyen formában "kapcsolatban" maradni velem.

És nem értem, nem és nem fér a fejembe az egész ismerkedősdi. Nem vagyok egy otromba pasi, látom, hiába szubjektiv dolog, nem tartam magam annak (én!! de az kevés) nem vagyok tanulatlan, nem vagyok másokat csak úgy áttaposó ember, nem vagyok rosszabb mint más, sőt..más magasról leszarja a lányokat (tisztelet a kivételnek). És már ez a sokadik szűkös próbálkozásom, de nézzétek, nem is azt akartam hogy most akkor ezzel a lánnyal járni akarok. /Am is mondta hogy van barátja, bár facén azt írja egyedül álló/. + van egy pár ezer ismerőse is. Csak jól esne a embernek ha ő utána is érdeklődne valaki, ..bár értem tenne egy lány ennyit ahogy én teszek az ismerkedésben.

Mindig elkeseredem, nem tudok mit csinálni, érzékeny pont ez már nekem. Biztos nektek is van rigolyátok amire érzékenyebben reagáltok már a sok rossz élmény miatt.

Az ember hajlamos azt hinni ahogy a múltban történt úgy fog a jövőben is. Ami hülyeség! mert hogy 50-50. De mégis jönnek az érzelmek..

ui: csak azt nem értem ha ennyire hidegen hagytam mi a * mutatkozott ő be nekem mikor már szálltam le.

És most azok a fiuk: Akiket rengeteg nő utasít el, hogy bírjátok lelkileg, egyáltalán hogy legyen kedvetek igazán ismerkedni ujra?

Nyilván tisztában vagyok vele hogy nem ragadhatok itt le az önsajnálatban!! és tovább lépek majd lesz 1 lány aki... de azért jó kiírni olykor az embernek magából.

2019. jan. 20. 11:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy visszaírt végül. Bár azért hozzáteszem, hogy nem túl jó előjel, hogy már rögtön hazudott ezek szerint. Vagy titkolja a kapcsolatát , ami szintén nem jó előjel. Óvatosan! Ne éld bele magad semmibe!
2019. jan. 20. 17:20
 12/18 A kérdező kommentje:

Nem élem, de nem is beszélgetünk, pár sort váltottunk és annyi. A képeit látva tényleg ölelget valakit, valszeg az a párja. Nézd apró dolgokból le lehet szűrni hogy egy lánynak tetszem e. Az ha totál nem kérdez semmit, nincs azon hogy fent tartsa a beszélgetést akkor nagyon kell sokat gondolni bele szerintem. Volt már olyan lány aki tényleg érezni lehetett nála hogy "igen". Ő érdeklődött, adatlapomról olvasott infokra kérdezett.. tehát érződött. Ez a lány nem. De nem is baj, totál más világban mozgunk, meg aztán ő tanul nagyon messze csak haza utazott. Az hogy bemutatkozott ott, az lehet annak is betudni hogy akkor aznap ott épp valami kis láng begyuladt, de ez sokszor van hogy másnap egy kiadós alvás után már nem is érezni.

Egyébként elég zavarban volt, namost vagy meg volt szeppenve mint idegen leszólítás, vagy nem tudom.

2019. jan. 20. 20:17
 13/18 A kérdező kommentje:

adtam neki egy milkás kis csokit :D bucsuzóul épp mondom veszek ki magamnak egyet és adtam neki is. Na ha mást nem, pl beírta volna így hogy "nagyon finom volt a csoki, köszönöm mégegyszer" vagy hasonló...már ebből is érzem hogy hajlik a beszélgetésre.

Én biztos így tennék ha fordított szituban tetszene a lány és ő nyitott felém.

2019. jan. 20. 20:19
 14/18 anonim ***** válasza:

Igen, tényleg lehet érezni, ha érdeklődő valaki, de az, hogy te mit tennél fordított esetben, na ez egy másik téma... :D

Nem érdemes így gondolkodni nőkről, nőkkel kapcsolatban.

2019. jan. 20. 20:24
 15/18 anonim ***** válasza:
Most ez, amit írtál, megint ilyen elvárás és idealizálás. Te mit tennél a helyben... de ő nem te vagy. :) Ő egy nő, te meg egy férfi vagy és feltehetőleg nem ugyanolyan sezmélyiségek. Lehet hogy lesz olyan is, akinél ez így lesz. :) Szurkolok, hogy így legyen! :)
2019. jan. 20. 20:35
 16/18 A kérdező kommentje:

Egyébként, gondolkodtam ezen a beszélgetésünkön.

Ha belegondolsz, akkor viszont semmi elvárásunk ne legyen egy kapcsolattól. Ha szarba vesz vegyen abba, én akkor is legyek oda érte. Valahogy nem okés ez a gondolatmenet szerintem. Nyilván ez a mi nyelvünk amin érezzük hogy fontosak vagyunk a másiknak, elvárás...hm ez a szó olyan nyomást sugal ami nem jó. Én azt mondanám jól esne, inkább ez a szó igaz rá. Tapasztalatból tudom, ha csak megyek és megyek a lány után, de ő nem mutat felém úgy semmit, abból nem lesz semmi. Csak egyre lentebb ásom magam, az ő egóját növelve, én meg süllyedek.

Viszont volt olyan hogy a lány is igen rám írt (persze miután párszor én nyitottam kezdeményeztem), vagy volt hogy beteg volt én felhívtam hogy van jobbulást kívántam stb...aztán rá 2 napra ő is felhívott engem telefonon és ez még a kezdetén volt az ismerkedésnek, mondanom sem kell: milyen jól esett! Már teljesen temészetes mederben indult az egész. És tudattalanul is az ember a háta

mögött hagyja ezt az "elvárás" kérdését. Szóval..érdekes téma ez. Meg, ha nincs elvárásod később sem lesz. Magyarán téged bárhogy kezelhetnek, bárhogy beszélhetnek...ez kb olyan ha én szépen beszélek valakivel "elvárom" hogy velem is úgy beszéljenek. Vagy nem működik egészségesen a komonikáció.

2019. jan. 21. 11:22
 17/18 A kérdező kommentje:
Abban teljesen egyet értek álláspontoddal, hogy én ezt tul nagyitom. Az hogy egy buszos lány "dolgot" magamra veszem, igen: nagy butaság és irreális. És sokkal több lánnyal kell próbálkozni.
2019. jan. 21. 11:24
 18/18 A kérdező kommentje:
közben megnéztem az adatlapját, egyedül álló a lány. Az a testvére akit ölelget. Ez egyerételmű jel a nem -re:) lépni kell tova
2019. jan. 21. 14:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!