Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet ok hogy ennyire zéró az ismerkedéseim eredménye?
Jövök és jövök ide, felteszem a kérdésem, mert ez kicsit lenyugtata. Zavar, és igen rosszul esik, idegesít már ez az egész ismerkedősdi. Nem házasodni akarok, nem akarok letámadni senkit, nem is szoktam és mégis ide kerülök, a semmire.
Minap megismertem a buszon egy lányt, beszélgettünk a végén szálltam is volna le, mikor ő utánam szólt hogy "egyébként xy vagyok" és kezet nyujt. Mire én is hogy xy. Aztán elköszönés és léptem.
Mit ad isten rákerestem már ha tudom a nevét közösségi hálón és írtam is pár soros üzit neki be is jelöltem.
Se kép se hang! Nem a face miatt vagyok kibukva, hanem annak a jelentésétől amit jelen helyzetben ez az egész hordoz magában. Magyarán az illető lány véletlenül sem szeretne semilyen formában "kapcsolatban" maradni velem.
És nem értem, nem és nem fér a fejembe az egész ismerkedősdi. Nem vagyok egy otromba pasi, látom, hiába szubjektiv dolog, nem tartam magam annak (én!! de az kevés) nem vagyok tanulatlan, nem vagyok másokat csak úgy áttaposó ember, nem vagyok rosszabb mint más, sőt..más magasról leszarja a lányokat (tisztelet a kivételnek). És már ez a sokadik szűkös próbálkozásom, de nézzétek, nem is azt akartam hogy most akkor ezzel a lánnyal járni akarok. /Am is mondta hogy van barátja, bár facén azt írja egyedül álló/. + van egy pár ezer ismerőse is. Csak jól esne a embernek ha ő utána is érdeklődne valaki, ..bár értem tenne egy lány ennyit ahogy én teszek az ismerkedésben.
Mindig elkeseredem, nem tudok mit csinálni, érzékeny pont ez már nekem. Biztos nektek is van rigolyátok amire érzékenyebben reagáltok már a sok rossz élmény miatt.
Az ember hajlamos azt hinni ahogy a múltban történt úgy fog a jövőben is. Ami hülyeség! mert hogy 50-50. De mégis jönnek az érzelmek..
ui: csak azt nem értem ha ennyire hidegen hagytam mi a * mutatkozott ő be nekem mikor már szálltam le.
És most azok a fiuk: Akiket rengeteg nő utasít el, hogy bírjátok lelkileg, egyáltalán hogy legyen kedvetek igazán ismerkedni ujra?
Nyilván tisztában vagyok vele hogy nem ragadhatok itt le az önsajnálatban!! és tovább lépek majd lesz 1 lány aki... de azért jó kiírni olykor az embernek magából.
" aki ennyire "megválogatom kit jelölök vissz" szortirozok embernek mire van 2300 ismerőse? "
Hát figyelj, ha ennyi van neki, akkor lehet, hogy nála az számít kiváltságosnak,akit nem jelöl vissza. 😎
Megértelek. Én is így fogtam fel sokáig és ilyen apró kudarcok mindig elvették a kedvem. Ennek ellenére hajtani kell tovább és nyitottnak lenni. Sokkal könnyebben és lazábban venni az ilyen próbálkozásokat. Senki nem tartozik neked semmivel. Megtettél minden tőled telhetőt és kész. De nekem az a gyanúm, hogy nem kezdeményezel még így sem eleget. Gondolom kb. 2 hónapban egyszer és akkor nem jön össze és rágódsz...
Ez kevés, hogy ilyen következtetéseket vonj le! Az meg hogy megmondta a nevét. Igen megadta neked az esélyét, tudta, hogy be fogod jelölni. Közben gondolkodott és úgy döntött még sem kér belőled. Te azt hitted, hogy már sinen vagy azzal, hogy megadta a nevét. Hát közel sem... Szóval hamar ittál a medve bőrére annak ellenére is, hogy elmondta, barátja van.
A gondolkodásmódoddal is van probléma. Én amikor így bejelölök valakit, akkor úgy állok hozzá, hogy megadom az esélyét és hátha alakul belőle valami. Te úgy álltál hozzá, hogy megadta a nevét és akkor itt már siker van. Itt valami alakulni fog. Közel sem biztos. Sőt még innentől is alakulhat millió dolog rosszul.
Az is lehet, hogy egyszerűen nincs szerencséd. De ami még inkább biztos, hogy kevésszer kezdeményezel és sokat rágódsz ezeken. Az önbizalmadon meg meglátszik, hogy görcsös vagy.
kieg.:
Szóval gondolkodásmódod:
ha már megadta a nevét elvárod, hogy itt majd vissza fog jelölni és már el is képzeled, ahogy csevegtek és minden tökéletesen alakul. :)
eredmény: vissza sem jelöl, így ehelyett csak egy jó nagy koppanás.
Sok igazság volt az írásodban köszönöm.
Igen nem eleget, és igen nagy hangsulyt adok az egésznek már...ez nem jó. Emiatt vagyok görcsös.
De olyan nehéz elvonatkoztatni hogy egyedül van az ember már több éve. És tényleg egyedül, jó társaságok nélkül.
Visszatérve: azt gondolom erről, igen furcsáltam hogy megadta a nevét mert ha nem érdeklek valakit nem mutatkozom be ha ő szólított meg és távozni készül, ez ilyen tiszta logika. Ezt akkor vetném be ha kiváncsi lennék az illető nevére. Egyébként ma visszajelölt válaszolt is. Tul érzékeny vagyok dolgokra nem jó ez így. És totál ferdén állok a dolgokhoz amik ezzel kapcsolatosak. Már már torzult az egész látásmódom.
Többet kéne emberek között mozognom:) talán..
Ha ismernéd mondjuk egy éve, haverok lennétek, te elhívnád randizni, és azután viselkedne így, akkor megérteném.
Azt rontod el, hogy így a szívedre veszed a random buszos lánykát. Ő egy idegen ember, ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!