Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő nem vékony, kevesebbet ér?
Az itteni válaszok alapján a férfiak 99%-a a kismellű, vékony, esetleg ízlés szerint változóan izmos (az "épp, hogy csak látszik"-tól a "sok férfinak nincs ilyen szépen kidolgozott teste" szintig), a maradék 1%-nak pedig a telt/duci kategóriától az egészen kövérig tetszenek a nők.
Arra viszont nem gondol senki, hogy léteznek nem elhízott, teljesen átlagos, viszont genetikailag nagy mellű, széles csípőjű lányok, akik ha megszakadnak se lesznek sem lesznek tinitestalkatúak.
Pl:
Tudom, ők sztárok, nekik lehet, de a hétköznapi nők közt is akadnak bőven ilyen arányokkal, ez az átlagos alak, ami se nem vékony, se nem kövér, és épp senkinek sem tűnik fel.
Akinek a vékonyak tetszenek, túl duci, akiknek a ducik, annak túl kevés.
Ráadásul akárhányszor felmerül itt, kis vagy nagy mell, 10-ből 9 férfi azt mondja, csakis a kicsi, egy pedig bevállalná a nagyot is (bár csakis akkor, ha kicsi nincs), de csak akkor, ha olyan szép kerek, feszes, formás, mint egy kicsi. Csak nagyban.
Én speciel értem, és le is írtam kerek-perec, hogy "igen, ez nekem már túl telt", de arra meg nem reagáltál. Milyen választ vársz akkor? Igen, a férfiak nagy többsége valószínűleg a kb. 70-100-as csípő-derék-aránnyal rendelkező nőt tartja a legkívánatosabbnak, és bár nem mindenkinek fontos, hogy kifejezetten vékony legyen, azt el lehet mondani, hogy a vékony nők elképesztően népszerűek és mindenki másnál többet válogathatnak a párkapcsolati piacon. Ez az őszinte válaszom. Ez van, ebből kell főzni. Cserébe a férfiaknál az átlagnál alacsonyabbaknak az átlagnál alacsonyabbak az esélyei, ráadásul úgy, hogy a férfiak eleve masszív hátrányból indulnak, ugyanis meg kell dolgozniuk a nők figyelméért, és nagyon ritkán kapják meg azt a nőt, akire vágynak. Ezzel a válasszal már elégedett vagy?
26-os voltam.
"Ha egy nő nem vékony, kevesebbet ér?"
Igen. Ha nem úgy néz ki az alakja, mint egy tízéves kamaszfiúnak, akkor lényegében semmit sem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!