Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 14/lány vagyok és kockáshasat...

14/lány vagyok és kockáshasat szeretnék, de van a hasamon egy kis zsír amugy "vékony" vagyok csak a hasam nagy. Ha kevesebbet eszem és mindennap edzem sikerülni fog a kockahas?

Figyelt kérdés

2015. jún. 22. 11:08
 1/7 anonim ***** válasza:
diéta kell és látszódni fog. a rendes kockahashoz meg izom kell :)
2015. jún. 22. 11:10
 2/7 A kérdező kommentje:
koszi a gyors valaszt! :) es ha be feszitem vagy be huzom a hasam latszik egy kicsit...mindennap edzek hasra
2015. jún. 22. 11:16
 3/7 anonim ***** válasza:
A kockahashoz nagyon nagyon alacsony testzsír kell, ezért nagyon szigorú diétát kell tartani. Az nem megoldás ha kevesebbet eszel, jókat kell enned. Kenyér, tészta, édesség, sok gyümölcs mellett nem nagyon fog menni, ezeket el kell hagyni.
2015. jún. 22. 12:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Olvasd el a Sárga kapszulát, Kérdező.
2015. jún. 22. 13:54
 5/7 A kérdező kommentje:
el olvastam...es az edesegekkel egy jo ideje fel hagytam...ha eszek is "csokit" az gyumolcsos muzli...
2015. jún. 22. 16:27
 6/7 anonim válasza:

Hmm, egyik osztálytársam is ezt szeretné elérni, ő is 14/l.

Lehet te vagy az? :D

2015. jún. 23. 11:46
 7/7 anonim ***** válasza:
mit szoktál edzeni rá?
2015. jún. 23. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!