Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan nő, aki olyan férfival is szexel, aki a szüleinél lakik?
Persze hogy létezik! A mostani barátnőm is ilyen volt... Eljött hozzám minden héten pedig kb 60-70 km-re lakik. Nálunk legalább volt kaja (anyámék mindig csinálnak), meg nem kellett semmi mással foglalkoznunk, csak amivel akartunk. Igaz néha alkalmazkodni kellett, de hát valamit-valamiért. Amúgy pár hete szakítottunk. De amúgy jó volt.. Hónapokig járt hozzám, úgy hogy én kb itthonról ki sem mozdultam.
Csak azért írtam le példának, hogy lehet ilyen is.
Miért ne létezne? Párom is a szüleivel lakott, mikor összejöttünk. Hozzáteszem, mindkét szülője idős és beteg volt (pár hónapja hunytak el).
Sosem zavart, de ha egészséges szülei lettek volna, akkor sem zavart volna. Egy nagy családi háznál, saját lakrésszel ugyan minek menjen albérletbe? Pénzkidobás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!