Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők! Tényleg tolakodó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Tényleg tolakodó és intim kérdés a Hogy aludtál, amíg nem vagytok egy pár a férfival?

Figyelt kérdés
Ismerkedésnél chaten. Megkaptam, hogy ez nyomulás. :-DDD
2018. dec. 26. 12:05
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
39%
??? Nem értem ez hol intim? Még ha megkérdeznéd, hogy miben aludt vagy valami, de ez...sose vettem rossz néven s fordítva se történt még ilyen velem.
2018. dec. 26. 12:07
 2/22 anonim ***** válasza:
28%
Érdekes dolgok ezek. Egyes lányoknak ez tolakodó kérdés de első randin , találkozónal ,idegen férfiaknak a fast lesopni nem tolakodó.
2018. dec. 26. 12:10
 3/22 anonim ***** válasza:
29%

Hát nyilván arra értette, hogy egyedül aludt-e. és azért tartja tolakodásnak, mert közöd nincs ahhoz, hogy kivel alszik, ha együtt sem vagytok.

N26

2018. dec. 26. 12:12
 4/22 anonim ***** válasza:
63%
Ha ezt meg kell kérdezned, akkor még hosszú és rögös út áll előtted, hogy barátnőd legyen.
2018. dec. 26. 12:18
 5/22 anonim ***** válasza:
26%

Legközelebb úgy kérdezd, hogy "jól/jót aludtál?" és akkor nincs az, amit az előző válaszoló írt, hogy azt hiszi arra gondolsz kivel és miként aludt.

Hihetetlen amúgy, hogy egy egyszerű kérdés valakinek ennyire nem fekszik. :D

2018. dec. 26. 12:18
 6/22 anonim ***** válasza:
4%

Ugyan, ez miért lenne tolakodó? Nem érthette arra,hogy esetleg kivel aludt,a "hogyan" meghatározza a választ - jól, rosszul, nyugtalanul stb. Szerintem egy kedvbes, figyelmes kérdés.

Az, aki ezt félreérti és megsértődik, nyomulásnak veszi, vélhetőleg mindent úgy értelmes ahogy akar és nem győzöl magyarázkodni.

2018. dec. 26. 12:22
 7/22 A kérdező kommentje:
#4: pár napja chatelunk, neten ismerkednénk. Miről hadoválsz? Tapasztalt vagyok a nők téren, de ilyen mufurcot még nem láttam. Szakítás után van, ez tény. De kedvesen érdeklődtem.
2018. dec. 26. 12:33
 8/22 anonim ***** válasza:
30%

Aki egy ilyen hétköznapi udvariassági kört magára vesz ilyen formában, azt jobb inkább hagyni.

32/f

2018. dec. 26. 12:33
 9/22 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de amúgy hogy aludtál?? ☺😃
2018. dec. 26. 12:42
 10/22 anonim ***** válasza:
27%
Nem tolakodó, hanem sablonos, unalomig ismételt és kezdjen el panaszkodni?Ritka, hogy az ember ténylegesen jól aludjon.
2018. dec. 26. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!