Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vann itt olyan aki 37 évesen 53 éves férfival jött össze?
Figyelt kérdés
2018. dec. 23. 21:58
1/6 anonim válasza:
óóóó :(
Szívesen segítenék, de sajnos 36 évesen jöttem össze egy 52 évessel.
Ez teljesen más helyzet :(
2/6 anonim válasza:
Én nem vagyok ebben a helyzetben, de csak azt tudom tanácsolni, hogy próbáld meg. Egyszer él mindenki, te is. Mondjuk ha még nincs gyereked és szeretnél, akkor én inkább hagynám ezt a pasit, mert az szinte 100%, hogy gyereket nem akar 50 felett.
Akár még működhet is, ha nem akartok közös gyereket.
3/6 anonim válasza:
Én 38 vagyok és egy 53 éves pasival jöttem össze 1 éve.
4/6 anonim válasza:
Bocsi, segíteni nem tudok, de ismerek olyan párt, ahol a férfi 62 éves, a lány pedig 24. És sajnos kb fél éve született meg a közös kislányuk :( nagyon durva, szerintem ez már beteg. Sajnálom de nekem ez nem fér bele a normális kategóriába. Bár akikkel eddig beszéltem, ő szerintük sem.
5/6 anonim válasza:
Mi ennyi idősen szakítottunk.Nem bánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!