Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, járnátok olyan férfival, aki 28 évesen nettó 1 millió felett keresne, vagy frusztrálna titeket az egzisztenciális különbség?
#1 +1
22/N (aki soha nem fogja ennek a negyedét sem keresni, mert a szakmája inkább hivatás, nem tipikus pénzcsináló szakma)
Nem. Én anyagilag mindig a saját ligámban keresgéltem. Akkor nincs vota azon, hogy ki kapaszkodott fel kin és ki ér kevesebbet a kapcsolatba.
Én 1 millát nem tudnék letenni az asztalra és nem is akarok. Annyit nem ér a lelki békémnek.
Én sosem szoktam megkérdezni, hogy mennyit keres a pasi, így lövésem sincs róla, randi előtt meg pláne. Amúgy nem érdekelne, ahogy az sem érdekel, ha kevesebbet keres nálam, mivel nekem van elég pénzem.
Itt mindenki a pénzen vergődik, mintha egy párkapcsolatban az lenne a legfontosabb kérdés. Ha 2 világcsórója keveredik össze, akkor talán számít, de ha valaki normálisan keres, már nem fog ilyen hülyeségeken rugózni, hogy ki fizeti a pincért. Nem egyszer fizettem már én a randin, mert jobban keresek a pasiknál, és pont lexarom azt a 10-20 rugót, nem vág földhöz.
attól függ, ha ő ettől fölényben érzi magát, akkor nem járnék.
de amúgy én se fogok rosszul keresni, és vannak terveim. ha pedig a saját fizetésedből jól élsz, akkor lényegtelennek kéne ennek lennie. tehát mint mondtam, ez teljesen a másik ember hozzáállásától es viselkedesétől függ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!