Mi a különbség a 262 144 és a 16 millió szín között?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy színmenyiség de abból mi menyit érzékelünk? Számokban látom az eltérést de a kijelzőn is nagyon fogom látni? Nokia 5320 XpressMusic-ról váltanék Samsung Galaxy Mini-re2011. jún. 22. 07:05
1/5 anonim válasza:
Szia!
Az emberi szem minimum 10 000, de gyakorlott szem akár 40 000 féle színt megkülönböztetésére is képes......
2/5 anonim válasza:
Bocs, írom tovább.....
Nem sok különbséget fogsz látni, de ez attól is függ, hogy milyen színárnyalatokat tud a szemed megkülönböztetni egymástól.
A két kijelzőn biztos, hogy észreveszed a különbséget, mert nem ugyanolyan ikonok lesznek.... a SAMSUNG ( ha boltban veszed garanciával ) karcmentes is lesz.
4/5 anonim válasza:
Szerintem észre fogod venni mert a mininek nem csak a színárnyalat hanem a felbontása is nagyon gagyi sőt inkább a felbontásával vannak gondok. Menj be vhova és tapogasd meg, az én szemeimnek tiszta pixel volt az egész..
5/5 A kérdező kommentje:
voltam sok helyen de mindenhol le volt merülve
2011. jún. 28. 05:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!