Mi a különbség a "rendes" töltővel töltés és az USB-s töltés között?
Nem írtál típust... Készüléke válogatja, de általában a saját töltőjéről gyorsabban feltöltődik mint USB-ről.
A 100%-os töltöttségi szint azonban mindkét esetben megegyezik, csak az idő változik, amíg eléri a töltöttség ezt az értéket.
Csak a tisztázás érdekében.
Az usb port max. 500 mAh áram leadására képes, a töltők pedig általában, amikkel mostanában találkoztam: 800mAh és 1000mAh között vannak. Tehát usb porton kb dupla annyi idő alatt tölti fel.
Egyébként az általad tapasztalt jelenség feltűnt nekem is, egy HTC desire telefonnal.
Nem találtam a gyári töltőfejet, így fellöktem éjszakára gépre. Reggel levettem, 100%-ot mutatott, plusz a led is zölden világított, de kb. délre volt olyan, hogy le is merült... Eredeti töltőjével nem produkált ilyet.
többet használtad, azért merült le hamarabb....
vagy többet keresgélte a hálózatot...
semmivel sem kerül silányabb áram a saját "gyári" töltőjéről, mint az usb-ről, egy számgépről.
amikor telített az akksi, akkor lekapcsol a töltés, és kész.
Az, hogy honnan kap áramot, tökmindegy neki...
Csatlakozom az előttem szólókhoz, ha 100%-ra van töltve , akkor az ugyanannyira kell hogy bírja.
Néhány tipp - beállításokban az akkumulátornál mutatja részletesen mi használta el úgymond a töltést és hány százalékban.
Amivel lehet játszani : kijelző fényerő , wifi kikapcs , Bluetooth kikapcs , adatforgalom kikapcs (viszont legközelebb csak wifin érdemes visszalőni - így adatot is spórolhatunk) - Nekem volt egy Xperia Tipo-m , nem használtam netet ... stb és több mint egy hétig húzta egy töltéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!