Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 25 évesen lehet 16 éves lánnyal járni? Mit szolnátok ha lenne egy 16 éves lányotok és ö egy 25 éves férfival járna?
Én, 26 voltam, a lány 16. Senki nem háborgott.
Igaz, azt mondogatták, nem lesz hosszú életű. Tévedtek, akik mondták, mind elváltak azóta, mi még bírjuk:))
6-7
Ezt utálom mikor valaki direkt kihangsúlyozza hogy kislány és felnőtt férfi :D
Én is ezen férfi kor körül vagyok, de még rohadtul gyerek vagyok ezer értelemben. Felnőtt, tartós munkám sem volt még soha (mert egyetemista vagyok).
Attól hogy valaki már elmehet szavazni és kiszolgálják piával és cigivel, még nem lesz felnőtt
Amikor még ilyen idős a gyerek, 9 év ég és föld, szóval természetesen nem viselném jól, ha egy felnőtt férfi a tini lányomat szemelné ki. De hogy mit tennék, az már nehéz kérdés; ha elkezded elmagyarázni a gyereknek, hogy egy felnőtt főleg azért kezd vele, mert még naiv és tapasztalatlan, és nem lát még úgy át a baromságin, mint egy felnőtt nő, vagy épp azért, mert az éretlen testű lányok izgatják csak fel, akkor csak magam ellen fordítom. (Nem olyan régen voltam tini, tudom, hogy a legrosszabb dolog amit mondhatsz nekik, hogy nem elég érettek valamihez)
De minden esetre megpróbálnám érzékeltetni vele, hogy egy egészséges felnőtt úgy viszonyul a tinikkel való randizáshoz, mint ahogy egy átlag 16 éves ahhoz, hogy egy 12 évessel jöjjön össze, aztán remélném, hogy van annyira esze, hogy még időben kiszálljon a kapcsolatból.
Meg természetesen a 25 évessel is lenne beszédem, bár az a fajta, aki kölykökkel kezd általában van annyira manipulatív, hogy eljátssza a lányom előtt, hogy fogalma sincs, hogy mi a bajom, és magát állítaná be áldozatnak.
Szóval ja, tényleg nem könnyű, de nem szabad annyiban hagyni... Majd ha felnőtt lesz, azzal jön össze, akivel akar, de a tinik még hihetetlenül megvezethetőek egy ilyen kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!