Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eleg nagy sznobsag fogorvosira jarni. Mit szolnatok ehez?
Figyelt kérdés
Randiztam egy sraccal, majd eljutottunk a munka/tanulas temahoz, amikoris mondtam, fogorvosnak tanulok, erre valaszul a fenti mondat erkezett. Olyan lekezeloen mondta. Tenyeg az volna? Normlis az ilyen meber? Egy kicsit megviselt, mert a beszelgetesek alapjan, meg kinezetre is nagyon szimpatikus volt.2015. júl. 28. 10:40
1/14 anonim válasza:
Ha ezt szeretnéd csinálni, mit foglalkozol mások véleményével? Lényegtelen, mit gondol. Fogorvosnak is lenni kell valakinek. Biztos irigy, hogy ezzel még jól is fogsz keresni. Vagy a saját végzettségét, sikereid kevésnek tartja a tiedhez képest, csak ezt így még cikibb lenne mondani.
2/14 anonim válasza:
Van, aki tényleg amiatt jár, de nem hiszem, hogy ez lenne a jellemző.
"Tenyeg az volna?"
Ezt te tudod. Miért jársz a fogorvosira? Azért, mert érdekel, és szeretnél csinálni, vagy nagyzolásból? Ha előbbi, akkor értelemszerűen nem az.
3/14 anonim válasza:
Érdekes felfogása van. :D Ezt még soha nem hallottam senkitől, hogy fogorvosnak tanulni sznobság lenne.
4/14 anonim válasza:
Azt szólom, hogy fog ő még fogorvos előtt térden állva könyörögni.... XDDD De csak szájsebészt kap vésővel és ínyösszevarrással, érzéstelenítést nem. Majd akkor pofázzon feldagadt szájjal sznobságról... :D Neked pedig jut majd olyan, aki megbecsül ezért (is), mert megérdemled! :)
5/14 anonim válasza:
Érdekes, a fogorvos pont nem tartozik a magas presztízsű szakmák közé.
6/14 anonim válasza:
"Eleg nagy sznobsag fogorvosira jarni."
Nem tudom, ha nekem fáj esetleg a fogam, vagy bármi fogászati problémám van, még soha nem mentem varrónőhöz, agrármérnökhöz, matek tanárhoz vagy szobafestőhöz, hogy segítsen már.
Nem kérdezted meg a srácot, hogy ő milyen szakihoz fordul olyankor? :-)
7/14 anonim válasza:
Okos vagy! Csinald meg es egy nap alatt a tobbszoroset fogod keresni, mint az atlagember! Szoval nem sznob vagy, hanem okos! Egyszeruen toketlennek erezte magat melletted! Irigyelni fognak az emberek!
8/14 A kérdező kommentje:
Nyilvan szempont a megelhetes is, de ezt talaltam erdekesnek. Koszonom a valaszokat.
2015. júl. 28. 12:18
9/14 anonim válasza:
Ő egyébként milyen "nem sznob" pályát választott?
10/14 A kérdező kommentje:
Kommunikaciot.
2015. júl. 28. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!