Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mit szólnátok ahhoz, ha egy nő ilyen ruhába jelenne meg egy randin? Milyennek találnátok? Vonzónak, közönségesnek, dögösnek stb?
2015. jún. 28. 11:56
1/9 anonim válasza:
Ha jó ami bele van csomagolva akkor vállalható.
3/9 Interferencia válasza:
Bár nem szoktam ezt a szót használni, de dögösnek.
4/9 curáku válasza:
Szerintem szimplán ocsmány ez a ruha.
5/9 anonim válasza:
falat mászni ebben nem igen tudna a hölgyike.
6/9 anonim válasza:
Nem is tudom. Egyrészt nem szeretem a csipkét, de ezt nem feltétlenül kell tudnia a lánynak, szóval ez a kisebbik gond.
Nekem ez randira túl ünnepélyes, kicsit formálissá teszi az egészet. Egy randi pedig bem protokollesemény, ezért kényelmetlenül érezném magam .
7/9 anonim válasza:
Onnantól kapcsolat helyett dugás válna a randi céljává.
8/9 anonim válasza:
Szerintem nagyon csinos ruha, bár közönséges. Rövid, szűk, és átlátszó itt-ott. Maximum egy házasságban tudnám elképzelni.. Elmennek vacsizni és a feleség felveszi ezt a rucit. De alakulóban lévő, kis próbálkozásnál ilyen rucit húzni....nekem visszatetsző.
9/9 anonim válasza:
Az attól függ, hogy milyen randiról lenne szó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!