Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nagyon visszataszítónak találnátok egy nyitott szívműtét utáni heget egy nő mellkasán?
Évekkel ezelőtt volt ilyen műtétem és a visszamaradó heg nagyon nagy és látványos a mellkasomon. Gyakorlatilag csak akkor nem látszik ha nyakig zárt ruhában vagyok, de ez így nyáron főleg nehéz. Régóta vannak komplexusaim emiatt, nem is nagyon merek ismerkedni emiatt. Ha csak tehetem mindig nyakig felöltözöm, garbót viselek vagy sálat, kendőt. De ugyebár ha elég közel kerülök valakihez akkor ez a "védelmi vonal" lekerül. Úgy érzem védtelen és sebezhető vagyok ha valaki meglátja a heget, néha úgy érzem, én magam vagyok a heg, annyira szimbiózisban élek vele.:(
Szégyenlem a dolgot, de 23 éves koromra még mindig szűz vagyok, mert olyan gátlásos lettem, hogy nem merek ismerkedni egyáltalán.
23/L
Engem abszolút nem zavarna!
Egyébként jó egészséget!:)
Tényleg depisen hangzik, amit írsz, de ne legyél az.
Semmi gond nincs ezzel, sőt, örülni kell, hogy sikerült
túlélni a műtétet. Egyáltalán nem visszataszító... Aki
pedig ez alapján ítél, az meg sem érdemli, hogy szóbaállj
vele.
ki a fene foglalkozna vele !!!
te spirázod túl
egy mondatot megér többet nem
xard már le
és szexelj végre !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!