Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jelezzem egy szórakozóhelyen az idegen férfiak felé, hogy nyitott vagyok az ismerkedésre?
Nem, nem dobom le a melltartómat. :)
Egyéb ötletek?
A nyílt flörtre képtelen vagyok, mert stressz hatására összevissza beszélek.
Még egy kérdés: fontos, hogy milyen ruhát viselek? Nem akarom az egyéjszakás kaland gondolatát sugallni.
23L
Az összevissza beszélő, zavarban lévő lány aranyos. A ruha tökmindegy (bizonyos határokon belül), a pasik úgyis a ruha tartalmára pályáznak.
Mosolyogj arra, akit kinéztél, annyi elég.
>3
Miért?
Villants egy kis husit!
Nagyobb dekoltázs, rövidebb szoknya vagy nadrág, kicsit kacér viselkedés, nézz rá hosszan, vegye észre, hogy felfigyeltél rá, és akkor odamegy magától. HA nem puhap*cs, keresel mást. :)
5-ös!
Feladtad a leckét! :D
Szóval villantsak. Lenne hozzád egy kérdésem:
Nem szeretek dekoltázst villantani mert saját magamról a pláza cicák jutnak eszembe, amitől kiver a víz. Én sokkal szívesebben hagyom fedetlenül a hátam és egy kevés combot, de elől zárt a ruha. Ez így működőképes?
miért? "Nem akarom az egyéjszakás kaland gondolatát sugallni."
aki szórakozóhelyen ismerkedik, az készüljön fel arra, hogy a pasik 99%-a igen
"Nem akarom az egyéjszakás kaland gondolatát sugallni. "
Hát ez jó. De úgy tűnik, azért benne lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!