Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szoktatok még egyáltalán leszólatani idegen lányt és randira hívni?
Figyelt kérdés
2013. aug. 11. 16:53
1/13 anonim válasza:
nem.mert túl sok negatív visszajelzést kaptam, nem éri meg....egyből randira is hívni meg biztos kudarc....megijednének
2/13 anonim válasza:
Még nem, mert félek... szociális fóbia :S
3/13 anonim válasza:
Persze. Eddig hétszer történt meg. És heten épp nem értek rá:D
4/13 anonim válasza:
felesleges időpazarlás mert az esetek 99%-ban elhajtanak a francba egy férfiembört
5/13 A kérdező kommentje:
és szerintetek ez miért lehet?
2013. aug. 11. 16:59
6/13 anonim válasza:
Én még sose szólítottam le senkit.
23f
7/13 anonim válasza:
Nem, mert a külsőm miatt úgyse vezet eredményre a dolog.
8/13 anonim válasza:
mert a nők az utcán nem ismerkedés céljából vannak ide siet oda siet ilyen dolga lehet olyan dolga lehet....ezért érdemes buliban fesztiválon, balatonon ismerkedni vagy strand....ahol tuti h kikapcsolódni mennek esetleg ismerkedni :) Legkönnyebb ismerős révén mert akkor legalább már valami alapokat megtudhat rólam az ismerőstől, "biztonságosabbnak' érezhetik mint egy vadidegennel szembe akiről semmit nem tudnak ....
9/13 anonim válasza:
én este,amikor az emberek bulihangulatban vannak, folyamatosan csinálom, elég nagy sikerrel..:D napközben,az utcán nem túl szerencsés szerintem,bár vannak helyzetek,amikor lehet ,és szoktam is:D
10/13 anonim válasza:
nem. sok a negatív tapasztalat. pedig nem tartom magam egy csúf srácnak. :) amíg nem tudom, hogy minimum szimpatikus vagyok, csak a legritkább esetben lépek, és akkor sem "frontálisan támadok".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!