Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szoktatok még egyáltalán leszólatani idegen lányt és randira hívni?
Figyelt kérdés
2013. aug. 11. 16:53
11/13 anonim válasza:
Nem, mert semmi értelme nincsen, eddig az összes csaj lekoptatott akinél próbálkoztam, vagy barátzóna lett belőle, de mindkettő ugyanaz tulajdonképpen: Nem vagyok pasi a szemükben!
12/13 anonim válasza:
Én nem, mert folyton csak beégtem, meg úgyis a helyes fiúkra bukik minden lány én meg ronda vagyok, de van pár haveorm, aki csinálja, persze ők helyesk meg magasak, így könnyű azért. Ha én is úgy néznék ki, mint ők simán csinálnám továbbra is.
13/13 anonim válasza:
Soha nem szólítottam még le egyetlen lányt sem. És valószínűleg nem is fogok. 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!