Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet megismerkedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megismerkedni idegen lányokkal?

Figyelt kérdés
Hogyan lehetne közelebb kerülni hozzájuk?
2013. aug. 19. 20:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak idegen lányokkal lehet megismerkedni, mert az ismerőst már ismered.
2013. aug. 19. 20:11
 2/7 anonim ***** válasza:
#1 itt van az igazság!
2013. aug. 19. 20:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Határozott, magabiztos, laza fellépéssel.
2013. okt. 30. 12:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Lépj be a NASA-hoz :P
2013. nov. 10. 20:31
 5/7 anonim válasza:

Sok féle képpen, és ez benne a jó.

A társkeresővel az a baj h sok türelem kell hozzá, persze ha nem mindegy h kivel vagy/leszel...

a legjobb pl szerintem idegen társaságba becsatlakozni ismerkedni mindenkivel, hogy ismerősöket szerezz minél többet, dumálni fiúkkal (haverkodni/de csak kevéssel mert ha szingli ő is csajra hajt így nem biztos h van a baráti társaságában olyan csaj aki érdekelhet, de megesik), lányokkal a legjobb mert minden lánynak van egy pár szingli barátnője.

És van egy törvényszerűség, hogy egy szép lánynak mindig ronda barátnői vannak, ugyan ez fordítva is igaz, a ronda lányoknak mindig van egykét jó kis haverinájuk.. Ezért én azt vettem észre, h ha a leggyorsabban szép lányt akarsz, a ronda csajokkal kell beszélgetni : D persze nem biztos h szingli lesz a kiszemelt és nehéz azt is elkerülni h bestoppoljon az ugly (szóval h a barátnői előtt csak úgy beszéljen rólad, v úgy mutasson be h neki kellesz, mert akkor általában érinthetetlen vagy a többinek)

De alapvetően a leg egyszerűbb másokon keresztül, valamilyen formában beszédbe elegyedni mindenkivel sztorizni ismerkedni és akkor akad...

2013. dec. 13. 15:56
 6/7 anonim válasza:
ja meg kihagytam a megszólítást, rövid szemezés után az utcán rárepülsz, csak ez s HIT. Nekem nem jön be, nagyon önbizalom romboló amikor lekoptatnak mert 10 ből 9 le fog. vaan barátom, v nem válaszol v qurva bunkó, amelyik meg nem az meg b*ott nagy tl°rpák vagy ribamc v stb de persze akadhat egy két jó is...
2013. dec. 13. 15:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát egyszerűen menj oda hozzá. Hidd el nekem így már elég közel leszel hozzá.
2013. dec. 13. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!