Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit szolnatok, ha kiderulne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szolnatok, ha kiderulne a norol, hogy fizikus?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon durvan tatva maradt a szam.
2015. júl. 1. 07:05
1 2
 1/12 Rezi Dencia ***** válasza:
100%
Ez csak nálunk szokatlan. Pedig természetesnek kellene lennie, hogy a nők nem csak -lógus szakra képesek.
2015. júl. 1. 07:14
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Miért olyan nagy szám ez? Miért ne lehetne egy nő is tudós, akár természettudományos területen is?

Ismerek biológust, vegyészt, gyógyszerészt is, aki nő. Semmi különlegesség nincs benne.

Esetleg akkor, ha félsz, hogy okosabb nálad ;)

2015. júl. 1. 07:17
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Semmit.

Miért olyan nagy szám ez?

2015. júl. 1. 07:28
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy ideig én is annak készültem, de végül mérnökire mentem, de a fizika még mindig a szívem csücske én nagyon szeretem.
2015. júl. 1. 07:30
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom miert kell beoltani nehan kedves valaszolonak. Normalisan tettem fel a kerdest. En speciel meg ferfi fizikust se ismerek, nemhogy not. Kicsit ferfias szakmanak tartom, amugy nagyon meno, hogy az.
2015. júl. 1. 07:34
 6/12 anonim ***** válasza:
23%

Bocs hogy belegázolunk a kis lelkedbe. Hogy ne légy egyedül...

Aztaaa... Fizikus? Az naon durva. Naon!!!4

2015. júl. 1. 08:21
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként megkérném hogy szülinapomra csináljon nekem egy kis antianyagot egy hadronütköztetővel.
2015. júl. 1. 08:23
 8/12 anonim ***** válasza:
Egy ismerősöm fizikát hallgat az egyetemen, és a csoportjában kb fele-fele arányban vannak fiúk és lányok. A professzorok között is több hölgy van. Szerintem ez nem annyira szokatlan.
2015. júl. 1. 08:39
 9/12 anonim ***** válasza:
Eltátanám a szám, és nagyon megbecsülném.
2015. júl. 1. 09:50
 10/12 Noren1989 ***** válasza:

Jólvan. Továbblépnék, az is egy szakma, akármint a bolti eladó, vagy könyvkötő.

25/F

2015. júl. 1. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!