Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Tényleg tolakodó és intim kérdés a Hogy aludtál, amíg nem vagytok egy pár a férfival?
Figyelt kérdés
Ismerkedésnél chaten. Megkaptam, hogy ez nyomulás. :-DDD2018. dec. 26. 12:05
11/22 anonim válasza:
Életemben nem kérdeztem meg senkitől, hogy aludt, csak ha beteg volt.
Kicsit "lihegős" kérdés, mert tipikusan ismerkedős pasik kérdezik.
12/22 A kérdező kommentje:
Igazad van. Azzal kellett volna kezdenem reggel, hogy miképp vacsoráztal kelés után? Jézus fhasza. Vagy, hogy milyet masztiztal?
2018. dec. 26. 12:44
13/22 anonim válasza:
"Mufurc"? "Hölgy"?
Hány éves vagy Batman? 40 vagy 70?
14/22 A kérdező kommentje:
#11: meztelen. 🙂
2018. dec. 26. 13:06
15/22 anonim válasza:
Az történhetett, hogy félreértett. Még csak pár napja beszéltek, így annyira nem ismeritek egymást.
Az viszont elég gyakori dolog, hogy egy ilyen ártatlan témából akarnak tovább lépni arra, hogy utána pl. a másik fél elkezdi, hogy ő viszont vele álmodott, és innen ugye már kitalálod, hova megy a téma.
Szerintem csak simán azt hitte, hogy a szex csetelni akarsz.
Nálam pl. tapasztalat alapján a "milyen ruha van rajtad?" kérdés után azonnali tiltás.
16/22 A kérdező kommentje:
17, oké, de akkor is le kell barmolni?
2018. dec. 26. 14:10
18/22 anonim válasza:
Szerintem semmi gond nincs vele, tőlem apám szokta ezt kérdezni, mikor itthon vagyok, ő nyilván nem akar rám nyomulni :D Szerintem is az lehet, mint amit már írt valaki, hogy sok perverz állat ilyen ártatlannak tűnő kérdéseket használ arra, hogy megpróbáljon szexchatelni vagy hasonló. Pl megkérdezi, hogy aludtam, mondom, hogy jól és udvariasságból visszakérdezek, ő meg elmeséli, hogy hogyan d.gott velem álmában. Vagy azt mondja, hogy jól, csak arra kelt, hogy áll a farka, majd illusztrációként küld róla egy képet is. Vagy megkérdezi, hogy miben aludtam, stb. Ha egy nő bármennyi időt töltött neten ismerkedéssel, akkor biztosan ismer pár ilyen phaszkalapot, akik a szexre terelik a témát ha kell, ha nem. Érthető, ha emiatt valaki távolságtartó és gyanakvó, viszont szerintem nem jogos meggyanúsítani ezzel valakit, ha amúgy semmi perverz vagy szexuális tartalmú dolgot nem írt ezelőtt.
19/22 anonim válasza:
Tapasztalataim szerint ezután pár mondat alatt eljutunk oda, hogy ő rólam álmodott, de nem részletezné, mert nem akar zavarba hozni, de hú de jó volt és alig várja, hogy élőben is eljátsszuk és nem fogom megbánni blablabla.....
20/22 A kérdező kommentje:
20: köszi az építő kommentet.
21: ez azért durva előítélet.
2018. dec. 26. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!