Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan nő, aki olyan férfival is szexel, aki a szüleinél lakik?
Figyelt kérdés
2019. jan. 12. 17:54
1/17 anonim válasza:
Szerencsére kevés. Sőt, nagyon kevés.
2/17 anonim válasza:
Nem túl szexi, egy mondjuk 35 éves mamahotel lakó. Legalábbis nekem egyenesen taszító.
3/17 anonim válasza:
Valószínű létezik,mivel a legtöbben már 17 èvesen is kapcsolatban vannak,vagy legalábbis ismerkednek pasikkal.
5/17 anonim válasza:
Nincs,hiszen minden fiatal pasi egyedülálló,csak a vénembereknek van csaja :D
6/17 A kérdező kommentje:
Szerintem a nők ehhez kötik a szexuális vonzalmat, és ezt az első két válasz is bizonyítja.
2019. jan. 12. 18:23
7/17 anonim válasza:
Ha tudják, hogy a szüleinél lakik, akkor nem.
8/17 anonim válasza:
Miért meddig nem “ciki” otthon lakni?
Mai világban nem olyan egyszerű önállóan saját lábra állni (saját lakást szerezni). Pláne úgy hogy az ember nem akar kotelezobol összeállni valakivel vsak azért hogy legyen lakás
9/17 anonim válasza:
Akinek csak az apja él vagy vele él, az akkor papahotel? Ha bérlőtársa van, az is hotel?
32/f
10/17 3.14159265357989 válasza:
Egyetemista vagyok, 19-24 év közötti a legtöbb ismerősöm. Bár pontosan nem tudom (mondjuk nem is érdekel), hogy melyik párkapcsolat tartalmaz (és milyen mértékben) testiséget, de a legtöbb párkapcsolat, amit magam körül látok, az olyan, ahol még mindkét fél a szüleivel lakik (vannak, akik már összeköltöztek egymással, vagy szobatársakkal). Meg olyan is van, ahol a lány még egyetemre jár, a srác 2 évvel idősebb, ő már végzett és dolgozik, otthon lakik, de már spórol, és tervezgetik, hogy majd együtt fognak lakni. Szóval igen, gondolom, vannak még ilyen lányok, és nem is érzem ezt problémának. :) 25 éves kor alatt (főleg, ha még egyetemre jár az illető, vagy főiskolára, vagy egyéb helyen tanul tovább) szerintem teljesen normális, és nem mondhatjuk azt, hogy a 18 (azért tiniken ne kérjük már számon, hogy nem egyedül laknak :D ) és 25 közötti korosztály nagyrészt nem él nemi életet, mert még limitált tapasztalataimból kiindulva sem igaz e megállapítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!