Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen felszínes a világ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen felszínes a világ?

Figyelt kérdés
Elkezdtem beszélgetni egy lánnyal társkeresőn és a fiatalkori képeimet töltöttem fel (kb 10 évvel ezelőttieket). Küldtem neki egy aktuálisat (kicsit elhíztam és az arcom is megváltozott) de azóta nem válaszolt. Nem az lenne a lényeg, hogy milyen a lelkünk?
2019. jan. 12. 11:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Egyetértek az 1#-vel.
2019. jan. 12. 11:58
 12/17 anonim ***** válasza:
66%
Miért ilyen felszínes a világ?? Vagy inkább azt is kérdezhetnénk, hogy miért kell hazudni már az elején régi fotókkal? Amúgy botlottam már hozzád hasonlóba, csak sajna legtöbb esetben a talinál derültek ki a "kis változások" (elhízás, rothadó fog, stb). Gondolom nálad sem kis elhízás meg kis változás volt az arcodon :D, ne csodálkozz ha sokkot kapott a lány ésnem válaszolt.
2019. jan. 12. 12:16
 13/17 anonim ***** válasza:
68%

Egy kapcsolathoz igenis kell, hogy fizikailag is vonzónak találd a másikat.

Amúgy meg ha a lélek számít, mit mond el szted az a lelkedről, hogy egy ordas nagy kamuval indítottál és nem az aktuális képeidet töltötted fel? Nem túl sok jót.

2019. jan. 12. 13:38
 14/17 anonim ***** válasza:
71%

A felszínesség nem az, hogy valaki, mint összkép tetszik vagy sem.

A lélek lényeges, fontos, de a vonzalomhoz önmagában kevés.

2019. jan. 12. 13:55
 15/17 anonim ***** válasza:
71%

Ne legyél màr ennyire àlszent. Az nem felszínes ha fontos, hogy akivel ismerkedsz, szemre- fizikailag is vonzó legyen. Màr bocs minden pasitól de szerintem a szép lélektől nem fog felàllni a farka olyan nőre aki amúgy taszító szàmàra külsőleg.

A lélek fontos igen, nagyonis. De ugyanúgy fontos az is, ha nem egy megalkuvó kapcsolatban akarsz élni, hogy a màsik külsőre is vonzó legyen.

Nincs mit csodàlkozni azon hogy nem reagàl. Becsapva érzi magàt teljesen jogosan. Plusz minek erőltetni az ismerkedést olyannal akiben csalódott...

Ez olyan mintha neked egy 175 centis 58 kgs képet küldott volna 20 évesen, aztàn kiderül hogy inkàbb 100kg és 30 éves. Bàrki kiàbràndulna ezek utàn.

2019. jan. 12. 13:56
 16/17 anonim ***** válasza:
75%
Te nem úgy írtál rá erre a lányra, hogy tetszett neked a külseje, vonzónak találtad valamiért? Akkor miért várod el, hogy ő elfogadja, hogy elhízott vagy, és idősebb is, mint amilyennek a képeid alapján látszottál? Neki is hadd legyenek már elvárásai. Arról nem is beszélve, hogy hazugsággal indítottál. Nem hinném, hogy sokan elfogadnák, ha már az ismerkedés elején megpróbálják átvágni.
2019. jan. 12. 14:01
 17/17 anonim ***** válasza:
45%
Kérdező, sajnos itt tényleg az a gáz, hogy hazudtál neki, becsaptad, félrevezetted és így az egész kérdésed értelmét veszti, hogy miért felszínes a világ. Ugye mindenki előnyös képeket tölt fel, van is sokszor meglepetés élőben, de azért 10 év az 10 év, ott óriási lehetett a kontraszt és valószínűleg elgondolkodott, hogy mi van, ha minden másban is félrevezetted őt.
2019. jan. 12. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!