Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, nektek számít a férfi végzettsége?
Elsősorban arra gondolok, hogy a tanulmányaival meddig jutott:általános iskola, érettségi, szakképzés, OKJ, Bsc, Msc, Phd.
Ezen felül számít-e, hogy milyen területen szerezte? Mennyire veszitek figyelembe társkeresésnél. Függ-e attól, hogy ti mivel rendelkeztek? Többet ér-e a szemetekben egy magasabb végzettségű egyén. Mi a minimum, ha van ilyen.
Kedves Kérdező!
Hehe, valóban mókás. :D Azért próbálok segíteni embereknek, de az idő nagy részében azért érzem, hogy nem feltétlenül ilyesmi válaszban reménykednek, de nagyon örülök, hogy most betalált. :)
Amúgy csak a teljesség igénye miatt, van olyan PhD-t tervező lányismerősöm, aki MSc-t végzettel él együtt, olyan, aki mérnökkel jár, meg olyan is, aki Bsc-t végzettel. Tehát én is csak egy eset vagyok, azért nem mindenki ilyen, de létezik a jelenség.
Egyébként nem tudom, de BSc-s biológusként nem túl jók a kilátások, kb lombikpucolónak lehet elmenni, laborasszisztensnek, természetvédőnek, stb, szóval biológiánál itt nem szokás megállni. Mérnök esetében BSc-vel is simán lehet jó állást találni, a matek BSc is elég sokat ér, sajnos a biosz az nem, ha valóban a szakmádban akarsz dolgozni (és nem mondjuk kifejezetten az a cél, hogy xy állatfajt gondozhass és velük lehess; létező dolog ez is), akkor az MSc szinte már kötelező, de csak PhD-val vesznek komolyan. Ez ilyen szakmai sajátosság, d ez csak lábjegyzet. :)
Amúgy erre én is kíváncsi voltam "férfi oldalról", szóval nekem is van egy igencsak hasonló kérdésem :D https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk.. Szerintem elég hasznos válaszokat kaptam, és pont azért írtam én is ki, mert nem tudom, hogy kinél előny/hátrány, mennyire számít, főleg mondjuk diplomával rendelkezőknél/diplomáért tanulóknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!