Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, nektek számít a férfi végzettsége?
Elsősorban arra gondolok, hogy a tanulmányaival meddig jutott:általános iskola, érettségi, szakképzés, OKJ, Bsc, Msc, Phd.
Ezen felül számít-e, hogy milyen területen szerezte? Mennyire veszitek figyelembe társkeresésnél. Függ-e attól, hogy ti mivel rendelkeztek? Többet ér-e a szemetekben egy magasabb végzettségű egyén. Mi a minimum, ha van ilyen.
Én úgy voltam vele, hogy nem tartottam problémának. Aztán eltelt sok év, és kiderült, hogy nem igazán tudunk beszélgetni, és kicsit sem illünk össze.
Illetve ismeretségi körben van még egy ilyen pár, a kapcsolatukba nem látok bele, mert csak a nőt ismerem, de egy-egy elejtett megjegyzéséből úgy tűnik, hogy bizonyos fokú alárendelődéssel még neki kell kompenzálnia a férje kisebbrendűségi érzését.
Úgyhogy így utólag azt mondom, valahol biztosan számít.
"Mondom ezt hozzád hasonlóan egyetemet végzett mérnökként."
:D :D
Te mióta vagy mérnök? A mérnököknek mióta van annyi idejük és energiájuk, hogy itt gyk-n mocskolódjanak?
És te összejössz bárkivel, aki az utadba vetődik? Neked nincsenek elvárásaid a másikkal szemben?
Ja, és még valami, párom nem diplomás, 6 éve együtt vagyunk.
Városi könyvtárban dolgozom, és nem 3 emberrel találkozom napi szinten. De hát honnan is tudhatnád, te, kamus mérnök, aki soha nem járt könyvtárba.
Tudtommal egy mérnök minimum látogatja a könyvtárakat, hogy képezze magát, és nincs ideje olyan elméleteket kiagyalni, mint amiket te szoktál itt leművelni.
Álmodban vagy te mérnök.
Pont a kemény lélekjelenlétet miatt nem jönnék össze, hisz tudom, hogy mekkora trauma egy halál. Szóval, tisztában vagyok ezzel, és ezért akarom mellőzni még pluszba ezt.
Igen, számít.
Legyen valami közös pont.
Másrészt olyan foglalkozása legyen, hogy minél több időt együtt tudjunk tölteni.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Kedves könyvtáros: Nem feltétlen látogat könyvtárakat, mert az ismeretanyagok széles palettája elérhető különböző formákban az interneten, ráadásul a frissítésük, aktualizálásuk lényegesen egyszerűbb mint egy könyvé.
Igaz ugyanakkor, hogy vannak "örök érvényű igazságok" melyek nem sűrűn igényelnek átírást. :D
"Szerintem te a hozzászólásodban abból az aspektusból közelítetted meg a fentebb említett szakmákat, "
Annyira szánalmas, hogy próbálsz nagynak tűnni, miközben egy senkiházi kisfiú vagy. Az, hogy te hogyan vélekedsz, a te dolgod. Az, hogy nem hiszed el, amit írtam, a te dolgod. De azt meg ne merd bemagyarázni, hogy én azért nem jönnék össze ilyennel, mint amit te írtál. Az a te véleményed. Miért hiszed azt, hogy minden ember olyan féreg, mint te?
Én, nem te vagyok, fel tudod ezt fogni? És ne akard már megmásítani azt, amit mondok.
" esetlegesen még szexuálisan kapcsolatba is lépnek bizonyos kívánatosabb "termékekkel" a gyártósoron,"
Inkább kezeltesd magad. Szüleid biztos büszkék lehetnek rád, az ilyenfajta kijelentéseid és gondolataid miatt.
Épp eszű embernek ilyen, mint az előbb idézett szöveg, eszébe se jut.
De te nem vagy épp eszű.
ui.: Remélem most kiéled magad, hisz ettől nagyobb örömöd úgy sincs.
Csupa mocskolódás az összes eddigi kommented. Na vajon, miért nem akar senki se összejönni veled? Pont ezért.
Mert még az élő fába is belekötsz. De miért? Csak, mert te magad is egy nagy negatív életképtelen, életunt ember vagy, aki csak akkor tud örülni, ha a másikba beleköt és fájdalmat okoz.
Csak úgy mellékesen, te összejönnél egy 200 kg-s zsírdisznó csajjal, akinek jó humora van? Kétlem. Na látod, te se jössz össze akárkivel.
De nem baj, biztos szüleidtől tanultad ezt a mentalitást.
Több időt nem pocsékol rád. További jó éjszakát, és jó hergelést saját magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!