Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne bármi értelme lefogynom?
Amióta ülőmunkát végzek és a napom abból áll, hogy reggeltől estig egy boltban ücsörgök és unalmamban is eszek, azóta 78 kilóról 95-re híztam. Soha az életben nem voltam sem izmos, sem vékony, mindig is túlsúlyos voltam, de ennyire soha. 173 centi vagyok egyébként (25/F). Mozgás nulla, nem is szeretem a sportot és nem is akarok mozogni, ha nem muszáj. Úgyhogy nagyon valószínű, hogy izmom max akkor lesz, ha olyan munkát fogok végezni, de edzeni... "az kizárt dolog, mert nem tudom".
Mondanom sem kell, soha nem volt barátnőm, de még csak szexben sem volt részem. A kérdés itt ennyi: megérné-e iszonyatosan sok akaraterőt és időt beleölni abba, hogy lefogyjak? Mert hogy rengeteg elrettentő példát olvasok itt ezen az oldalon is, akik ugyanúgy voltak, mint én, aztán nagy reményekkel konstatálták, hogy immáron nem kövérek, majd... majd a nagy semmi történt, ugyanúgy láthatatlanok maradtak a nők előtt.
Az egészségem nem szempont, kullantok is én rá egy nagyot. Ha egyedül kell élnem mindörökké, akkor ez az időtartam minél rövidebb legyen, annál jobb. Csak a társkeresési oldala érdekel a dolognak.
@1
Ez a "magamért fogyás/sportolás" annyira elcsépelt. Ha én azt mondom, hogy jól érzem magam így és nincs komplexusom, attól nem fogok senkit érdekelni, mert hát pfuj, milyen már, hogy nincs táblacsoki-hasam. Azazhogy van, csak nem úgy néz ki, hanem abból van. :D Komplexusom pedig tényleg nincs, viccelődni is szoktam plusz a "Dagadt" becenévből igyekszek brandet is építeni. Tehát magamért nem fogok fogyni, mert nem érdekel - viszont így meg nem kellek senkinek.
@Gyépésmérnök
Molnár Krisztiánnak sikerült... mit csinálnia? Én nem tudok ilyenről. A goth csaj, akivel smárolt elvileg pénzért volt vele. Hacsak nincs azóta fejlemény, amiről lemaradtam.
Nem követem Molnár Krisztián netes munkásságát rendszeresen, ezért nem látom objektíven hogy a goth csaj miért smárolt vele, de vannak akik azt állítják, hogy ő tényleg rajong Krisztiánért.
Azt tudom, amikor 18 évesen volt egy messze kategóriámon felüli, jelenleg is modell barátnőm, sokan a fényképek alapján sem hitték el hogy együtt vagyunk, engem is megvádoltak az osztálytársaim hogy lefizettem a csajt :)
Persze, hogy lenne értelme. Csomó betegség kialakulását lehet csökkenteni. Jót tesz a szívnek, keringésnek, tüdőnek, vissza lehet vele szorítani a diabetes kialakulását - hogy csak az általános dolgokat mondjam. Mindenkinek javallják a mozgást. A testünk ezért van, az állatvilágban is a mozgás kulcsfontosságú. A biológiai működésünk ilyen téren nem változott, hiába ülünk napi 12 órát a számítógép előtt.
Ne a nő miatt akard elsősorban, mert nem garancia a vékonyság/sportosság arra, hogy lesz nőd.
"Az egészségem nem szempont, kullantok is én rá egy nagyot"
Ok, majd 20 év múlva is "kullants" rá, mikor épp levágni készülnek a lábad érszűkület miatt... :)) Egy rokonom halt bele ebbe, elég nagy kínok között, mert a diabetes miatt ráadásul nehezen gyógyult be a levágott láb helye és szepszist kapott. Nem kívánom neked sem... De ahogy látom, elég rövid távú az agyad ahhoz, hogy belásd: nem mindegy, hogy most mit csinálsz magaddal.
Lúzerként akarsz meghalni kb 50 évesen majd ?
60 kg nal felett nem szabadna lenned a te magassagodhoz ! De ilyen felfogással lhethel te akármilyen testtel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!