Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van bármi értelme a tindernek? Eddig egyetlen nő sem húzott jobbra pedig nem vagyok egy ork.
Egyeske, kívánom, hogy következő életedben nő legyél.
De ne szép, csinos vagy gazdag, csak olyan átlagoska.
"De ne szép, csinos vagy gazdag, csak olyan átlagoska."
Hasonlíts már össze, hogy egy átlag nő mennyi figyelmet kap a férfiaktól, és egy átlag férfi mennyit a nőktől.
Nő vagyok, tudom mennyi és milyen figyelmet kaptam.
A 85 lájkból kb 70 csak szexet akarna, a többi meg vagy túlkoros, vagy idióta, vagy nős. Álomvilágban éltek.
Most készíts még egy profilt, és aki duplán jelöl azonnal vond le az egyenletből, marad 2-3?
Elég volt ebből!
"A 85 lájkból kb 70 csak szexet akarna, a többi meg vagy túlkoros, vagy idióta, vagy nős. Álomvilágban éltek."
És szerinted évi 5 like-ból, amiből 4 nem válaszol, mi lesz? Hát k**vára semmi. Ti éltek álomvilágban a női privilégiumotokkal. Lehet lepontozni, de tény: a 21. század a nőké, csak persze jobban esik a dolog, ha nem ismeritek el, hogy bizony erőteljesen lejt az a pálya :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!