Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van bármi értelme a tindernek? Eddig egyetlen nő sem húzott jobbra pedig nem vagyok egy ork.
Leszólítani a taxisokat kell, meg a focistákat a lelátóról.
De a csajozás terén szituációkat kell keresni, illetve csinálni. Ki kell ismerni az emberi karaktereket és az alapján irányítani és befolyásolni a cselekményeket. Minden csak az atmoszférától függ. Ahogyan a sakkban sem mindig ugyanzt kell lépni mindenre, hanem minden egyes szituációban más-más lépéseket kell megtenni az adott helyzethez mérten.
@Aswad05
Köszönjük a hasznos tippeket! Véletlenül sem egy színvonalat hoznak a Facebookon megosztott Coelho-idézetekkel, amikben a semmit fejtegetik cirádásan megfogalmazva, hosszú mondatokba burkolva. Mégis milyen helyzeteket kell teremteni és hol? Az alapkoncepció az, hogy akik a kérdés hatáskörébe tartoznak, nem rendelkeznek baráti társasággal, ebből induljunk ki.
Tudom, és meg is értelek. Ha a helyedben lennék én is csak használhatatlan üres szavakat látnák csak.
De ez nem olyan dolog, amit itt most elmondok és akkor azt mint valami képletet használtok és egyből mindenkit megkaptok, ez nem olyan mint a fizikában az Ohm-törvénye, hogy az I=U/R képletet minden esetben használtok és mindig ki tudjátok számolni az áramerősséget vagy feszültséget.
Ez teljesen más. Itt annyira komplex dolgok vannak, hogy lényegében minden eset kivétel és minden esetben más taktikákat és stratégiákat kell használni.
Persze most bagoly mondja verébnek, mert én is csajozás terén egy hatalmas lúzer vagyok. Azonban én legalább megfigyeltem másokat és plauzabilis modelleket alkotok, amik szokszor működnek.
Olyan ez mint amikor a béna egész életében rögbit nézett és minden létező dolgot megtanult a rögbiről. De hiába tud minden trükköt, stratégiát a rögbiről, hogyha a kerekesszékből sosem fog tudni fölkelni és alkalmazni tudását.
Mert személyes balsorsunk és tragédiánk felismerése csak félsiker. A neheze csak akkor jön, ha föl kell keljünk és ki kell törjünk belőle.
Ahogyan én is hiába jöttem rá, hogy mi a probléma velem és hol hibázok. Ha egyszerűen nem tudok olyan lenni amilyen kellene, hogy legyek, mert az eltér az alap karakteremtől, az ütközne a személyiségemmel.
Én úgy vagyok vele, hogy már a Tinder se érdekel, mert csak időpazarlás és csajozás élővé 5/2 sikerült de a többi elzavart. A 2 csaj meg idővel lekoptatott, hogy úgyis lesz másik barátnőm.
Ja és az átlag szintett épphogy elérték külsőre 😂
Na ezek után mond meg kihez forduljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!