Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van bármi értelme a tindernek? Eddig egyetlen nő sem húzott jobbra pedig nem vagyok egy ork.
Szerintem meg hagyni kell a netes társkeresést a fenébe!
El kell menni és élőben kell ismerkedni. Azt tanácsolom itt mindenkinek, hogy emelje föl a seggét és menjen ki a négy fal közül és ismerkedjek élőben direkt módon nőkkel. Az a tuti.
#30. Az összes olyan egy kamu.
32/f
Beranyozod a péntekemet! :)
@31
Igen, ez pontosan így működik! :D Felöltözök, kinyitom az ajtót, becsukom az ajtót, bezárom az ajtót, ugyanezt eljátszom a kapuval is, majd... tényleg, mi is történik? Utcán nem szabad leszólítani nőket, boltban szintén, buszra-vonatra várva sem, akkor most hogy és hol is kéne ismerkedni?
Hát én nem tudom te hol laksz, mivel foglalkozol, milyen a környezeted. De mindenesetre olvasni kell az emberekben. Ha bemész egy zeneboltba, akkor ha megláltsz egy hegedűt, akor tudod, hogy hogyan kell lefogni a húrokat és hogyan megszólaltatni, ahogyan a trombitába is tudod, hogyan kell belefújni és így tovább. Egyszerűen fel tudod ismerni a hangszereket egyből és tudod, hogy melyiket hogyan kell megszólaltatni. Egy zongorát például nem fogsz fujkálni vagy pengetni.
Úgyanígy van ez kint is. Mivel annyiféle nő van, ezért egyiket sem lehet ugyanúgy megszólaltatni, ahány nő annyi ízlés. És itt van a kutya elásva: Fel kell ismerned, hogy kinél hogyan kell próbálkozni. Ha ismered a hangszereket, akkor lesz csak a diszharmonikus zenebonából magasztos szimfónia.
Ha nem éred el férfiként a 10/7 szintet esélyed sincs.
Nőként már 10/5-el esélyed van párkapcsolatra vagy szexre ott.
Én sok-sok hónapja asszem még nyáron töltöttem le az applikációt, eleinte egész átlagos lányokkal tudtam egész jókat beszélgetni. De messze voltak és semmi komolyabb nem volt.
És a kulcs ott volt, hogy írtam lent magamról az ittas magamról.
Aztán most leírtam az igazat és szinte nulla lájk, ha meg akad valaki az nem válaszol vagy töröl.
Szóval, szerintem nem sok hacsak nem nézel ki jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!